TikTok: Γυναίκα ανακάλυψε ότι ο πατριός της, την παρακολουθούσε στο OnlyFans

Σε μία σοκαριστική ανακάλυψη προέβη μοντέλο του “OnlyFans”, όταν συνειδητοποίησε ότι ο καλύτερος πελάτης της, ήταν ο πατριός της.

Σύμφωνα με το “New York Post”, η γυναίκα η οποία μένει στην Αυστραλία και δημοσιεύει στο TikTok με το όνομα Ta1laaa, μοιράστηκε ένα βίντεο την Τρίτη στην πλατφόρμα, αποκαλύπτοντας ότι «κατέστρεψε τον γάμο της μαμάς της» αφού αντιλήφθηκε ότι ο πατριός της ξόδεψε μέσα σε δύο μήνες σχεδόν $2.000 για το περιεχόμενό της στο “OnlyFans”, ενώ της είχε ζητήσει μάλιστα ειδικά βίντεο, χωρίς φυσικά να της αποκαλύψει το ποιος είναι.

Η κοπέλα εξηγεί στο viral, πλέον, βίντεο του TikTok, πως την ακολουθούσε από την αρχή, αγόραζε κάθε περιεχόμενο που ανέβαζε και μιλούσαν κάθε μέρα. Κάποια στιγμή η πλατφόρμα την ενημέρωσε ότι ο συγκεκριμένος χρήστης, με βάση τα στοιχεία που είχε δώσει, βρισκόταν και στις τηλεφωνικές της επαφές. Οι ίδια περιόρισε τους “υπόπτους” σ’ έξι άτομα, μ’ ένα απ’ αυτά να είναι ο πατριός της: «Πήγα με το ένστικτό μου και έστειλα μήνυμα στο προφίλ του ισότοπου γράφοντας: “Ξέρω ποιος είσαι“. Μέσα σε δύο λεπτά έλαβα μήνυμα από τον πατριό μου που έλεγε: “Γειά σου Τέι μπορούμε να μιλήσουμε;“».

@ta1laaa Do we need a part 2??? #fup #viral #scandal #drama #tea ♬ original sound – Tai 🖤

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πατριός της, απ’ όταν εκείνη ήταν 11 χρονών. Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα στους φίλους του, ενώ η μητέρα της τον έδιωξε αμέσως από το σπίτι: «Αλλά ναι, αν θέλετε να μιλήσουμε για οικογενειακό τραύμα, ο πατριός μου με παρακολουθούσε να κάνω σεξ με τον σύντροφό μου για δύο μήνες».

Η κοπέλα έχει ανεβάσει αρκετά βίντεο στο TikTok, μιλώντας για τα όσα βίωσε και τα οποία έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ