Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η κατάθλιψη έγινε φιλενάδα μου – Ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε»

Συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα και το περιοδικό “You” παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μεταξύ άλλων μίλησε για την μάχη της με την κατάθλιψη και την απώλεια της μητέρας της.

«Έχω περάσει κατάθλιψη και την πολεμάω ακόμα. Δεν την έχω βγάλει από μέσα μου από τη μέρα που έφυγε η μητέρα μου. Δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη, απλά έγινε “φιλενάδα” μου. Έχω μάθει να ζω μαζί της. Ακόμα και τώρα, υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι η μαμά μου είναι σε διακοπές. Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει και δεν θα την ξαναδώ. Όταν με ρωτάει ο γιος μου, του λέω ορισμένες απαντήσεις, που μου έχει πει ο ψυχολόγος, κάνω νόημα στον Βασίλη και πάω να κλάψω κάτω από τη ντουζιέρα, γιατί δεν πιστεύω ότι του έχω πει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τόσο νέα τη μάνα του και το βιώνει καλύτερα» είπε αρχικά η art director και παρουσιάστρια του “Star”.

Ερωτηθείσα για το εάν είχε την ίδια σχέση και με τον μπαμπά της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Δεν είχα αυτή τη σχέση κι εκεί υπάρχει πληγή. Ήθελα πριν φύγει να έχουμε λύσει κάποια πράγματα, όπως και με τον παππού και τη γιαγιά. Η μαμά μου ήταν ένα ντόμινο. Μόλις “έφυγε” ξαφνικά, ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε. Αλλά επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι μία, για αυτήν πολεμάω. Από τη στιγμή που μου έχει δοθεί αυτό το δώρο, θέλω να το χαρώ. Όταν κάτι μου παίρνει τη χαρά, τσαντίζομαι, γίνομαι έξαλλη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ