Qatar Gate: Τι απαντά στον Δημητρακόπουλο ο Πολωνός ευρωβουλευτής που κατήγγειλε τις σχέσεις της Καϊλή με την Ρωσία

Επιμένει στις καταγγελίες του ο Πολωνός ευρωβουλευτής για τις σχέσεις της Εύας Καϊλή με την Ρωσία.

Ο Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι υποστηρίζει, χωρίς έως τώρα να έχει δώσει κάποια στοιχεία, ότι η συνάδελφός του εκτός από το Κατάρ έπαιρνε χρήματα και από τη Μόσχα. Χθες πάντως ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες και προανήγγειλε ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για τους ισχυρισμούς αυτούς.

«Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλη, κατηγορούμενη για το Qatar Gate, θέλει να με μηνύσει επειδή ισχυρίστηκα ότι ήταν υπό παρακολούθηση για τις ρωσικές επαφές της» δήλωσε ο Βόλσκι.

«Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή θα πρέπει να επικεντρωθεί στο να τη βοηθήσει, γιατί αντιμετωπίζει μεγάλη ποινή φυλάκιση αφού κατηγορείται για διαφθορά» σχολίασε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Πολωνίας Πάβελ Γιαμπλόνσκι.

Ο ακροδεξιός ευρωβουλευτής που κατηγορεί την Εύα Καϊλη για σχέσεις με τη Ρωσία, είναι γνωστός στις Βρυξέλλες για τους πύρινους λόγους του κατά της Μόσχας, ενώ είχε κατηγορήσει την πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Μέρκελ για ανεκτική στάση απέναντι στον Πούτιν

Αντιπρόεδρος Ευρωβουλής: «Η Καϊλή μας πρόδωσε όλους»

Προδομένος από την Εύα Καϊλή δηλώνει πάντως ο Λουξεμβούργιος διάδοχος της στην αντιπροεδρία του κοινοβουλίου.

«Το σκάνδαλο που έπληξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ήταν ένα φρικτό σοκ και για εμάς διπλό σοκ Αισθανθήκαμε προδομένοι διότι η Εύα Καϊλή ήταν μέλος της πολιτικής μας ομάδας και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό» δήλωσε ο Μαρκ Άνχελ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ