Qatar Gate – Δημητρακόπουλος: «Η Καϊλή θα προσφύγει κατά Πολωνού ευρωβουλευτή που την κατηγόρησε για έμμισθες σχέσεις με τη Ρωσία»

Με ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση στις καταγγελίες Πολωνού ευρωβουλευτή, ο οποίος ισχυρίστηκε  ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είχε σχέσεις με τη Ρωσία και για τον λόγο αυτό παρακολουθούνταν από μυστικές υπηρεσίες.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος κάνει λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες και προανήγγειλε  ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για τους ισχυρισμούς αυτούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

«Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα «βόμβα» ψεύδους «συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα».

Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

Η καταγγελία

Να σημειωθεί ότι καταγγελία για την Εύα Καϊλή  έγινε από τον Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, ευρωβουλευτή της ακροδεξιάς ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτικό κανάλι της Πολωνίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Εύα Καϊλή ήταν υπό παρακολούθηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών δύο κρατών-μελών και από τη βελγική αστυνομία λόγω των σχέσεών της, όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βόλσκι.

«Θα γίνει προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ότι κάποιοι διεφθαρμένοι βουλευτές πήραν τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι ευρύτερο όμως. Δεν είναι λίγα τα μήλα που είναι σάπια, αλλά ολόκληρο το δέντρο έχει δηλητηριασμένες ρίζες», σχολίασε δηκτικά ο Πολωνός ευρωβουλευτής, επισημαίνοντας ότι πολλοί εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ελίτ εξακολουθούν να είναι στο μισθολόγιο του Πούτιν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ