Θρίλερ με πτώμα σε κήπο σπιτιού στο Λονδίνο – Πιθανόν να ανήκει σε άνδρα που έπεσε από αεροπλάνο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι βρετανικές Αρχές ερευνούν ένα περιστατικό με έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο Λονδίνο.

Η σορός που βρέθηκε σε κήπο στο Λονδίνο, ενδεχομένως να ανήκει σε λαθρεπιβάτη που πιθανόν έπεσε από το σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου κατά τη διάρκεια προσγείωσης του στο αεροδρόμιο του Χίθροου, σύμφωνα με το BBC.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η σορός εντοπίστηκε την Κυριακή σε αυλή σπιτιού στο Κλάπχαμ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Η αστυνομία αναφέρει ότι πιστεύεται ότι ο άνδρας έπεσε από μία πτήση της εταιρείας Kenya Airways που είχε απογειωθεί από το Ναϊρόμπι.

Ένας γείτονας, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, ανέφερε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και στη συνέχεια κοιτώντας από το παράθυρο του σπιτιού του είδε ότι το πτώμα, είχε πέσει μόλις ένα μέτρο μακριά από έναν άνδρα που έκανε ηλιοθεραπεία.

“Αρχικά πίστεψα ότι ήταν ένας άστεγος που κοιμόταν στον κήπο. Φορούσε τα ρούχα του. Κοίταξα πιο προσεκτικά και είδα ότι υπήρχε αίμα σε όλους τους τοίχους του κήπου. Αμέσως κατάλαβα ότι είχε πέσει” δήλωσε.

H The Sun σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι το πτώμα έπεσε στο έδαφος με τόση δύναμη που προκάλεσε τρύπα στο γρασίδι και στα πλακάκια του κήπου, όπως δείχνει η φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα The Sun.

“Ένας από τους λόγους που το πτώμα ήταν άθικτο ήταν ότι είχε γίνει σαν παγοκολόνα”, σημείωσε και πρόσθεσε: “Μίλησα με τις Αρχές στο Χίθροου και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει μία φορά στα πέντε χρόνια. Και άλλος άνδρας στο παρελθόν είχε παγώσει όπως αυτός, είχε γίνει σαν παγοκολόνα”.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, στον χώρο του συστήματος προσγείωσης βρέθηκαν μια τσάντα, νερό και μερικά τρόφιμα, ανέφερε η αστυνομία.

Η πτήση της Kenya Airways από το Ναϊρόμπι με προορισμό το Λονδίνο πέρασε πάνω από το συγκεκριμένο σπίτι λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Κυριακής. Αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί γύρω από το Λονδίνο τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο

Το 2012 το πτώμα ενός άνδρα από τη Μοζαμβίκη εντοπίστηκε στο πεζοδρόμιο στο Ιστ Σιν, νότια του Λονδίνου, αφού έπεσε από πτήση της British Airways η οποία είχε αναχωρήσει από την Αγκόλα.

Τρία χρόνια αργότερα ένα άλλο πτώμα εντοπίστηκε στη στέγη ενός καταστήματος στο Ρίτσμοντ, νοτιοδυτικά του Λονδίνου, αφού έπεσε από αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Γιοχάνεσμπουργκ- Χίθροου.

Ο Άλαστερ Ρόζενσαϊν, σύμβουλος αεροπλοΐας και πρώην πιλότος, επέκρινε “την απουσία μέτρων ασφαλείας σε κάποια αεροδρόμια” και σημείωσε ότι στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων “η μεγάλη πλειονότητα των λαθρεπιβατών πεθαίνει” εξαιτίας της απουσίας οξυγόνου και των πάρα πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Daily Mail, BBC

Πηγή ΦΩΤΟ: The Sun, Daily Mail, SWNS

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ