Θετική στον κορονοϊό η Καμίλα για δεύτερη φορά

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Είναι η δεύτερη φορά που νοσεί.

Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου βρέθηκε θετική στον COVID-19 αφού υπέφερε από συμπτώματα κρυολογήματος, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Με λύπη της, ως εκ τούτου ακύρωσε όλες τις δημόσιες δεσμεύσεις της για αυτή την εβδομάδα και ζητεί ειλικρινά συγγνώμη σε όσους επρόκειτο να παρευρεθούν σε αυτές», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τόσο ο Βασιλιάς Κάρολος όσο και η Καμίλα έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19, συμπεριλαμβανομένου ενός αναμνηστικού εμβολίου, και η Καμίλα προσβλήθηκε από τον ιό μία φορά τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Η Καμίλα, η οποία είχε προγραμματίσει μια πολυάσχολη εβδομάδα – επρόκειτο να επισκεφθεί τη Σχολή Μπαλέτου Elmhurst στο Edgbaston του Μπέρμιγχαμ, για να γιορτάσει τα εκατό χρόνια της και στη συνέχεια μια βιβλιοθήκη στο Telford για να ευχαριστήσει το προσωπικό και τους εκπροσώπους εθελοντικών ομάδων για τη συνεισφορά τους στην κοινότητα.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 9 Φεβρουαρίου, όταν επισκέφτηκε ένα κέντρο για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο Battersea, στο νότιο Λονδίνο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ