Οι U2 το φθινόπωρο θα παίζουν στο Las Vegas

Ανακοινώθηκε εχθές στο Super Bowl, ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οι U2 θα ξεκινήσουν μία σειρά συναυλιών, στον ολοκαίνουργιο συναυλιακό χώρο που ετοιμάζεται από το περίφημο Madison Square Garden στο Venetian Casino & Resort του Las Vegas και που ονομάζεται “The Sphere”.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο συναυλιών, που έχει το σχήμα ενός πλανήτη όπως η γη και που ολόκληρη η σφαιρική του επιφάνεια καλύπτεται από καμπύλη οθόνη βίντεο, έτσι ώστε όλος ο όγκος του κτηρίου να μπορεί να προβάλει μία διαφήμιση για μία εκδήλωση ή και να δείχνει εσωτερικά την συναυλία που λαμβάνει χώρα, σαν το οικοδόμημα να είναι… διαφανές! Είναι ένας χώρος αξίας 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, χωρητικότητας 17.500 θεατών και πρόκειται να εγκαινιασθεί σύντομα.

Εκεί οι U2 θα δώσουν τις πρώτες συναυλίες τους από τον Δεκέμβριο του 2019, που σταμάτησαν να εμφανίζονται live. Δεν θα είναι μαζί τους όμως ο ντράμερ Larry Mullen Jr., λόγω της εγχείρισης που έχει κάνει, για άγνωστο λόγο. Στην θέση του θα παίξει ο Ολλανδός Bram van den Berg, που είναι ντράμερ του συγκροτήματος των Krezip.

Οι U2 θα εγκαινιάσουν το Sphere με την σειρά συναυλιών τους “U2:UV Achtung Baby Live At The Sphere”, που είναι επετειακές του δίσκου τους του 1991 “Achtung Baby”.

U2 Λας Βέγκας U2 Λας Βέγκας

Οι U2 δήλωσαν για αυτό το project: “Είμαστε η κατάλληλη μπάντα, το “Achtung Baby” είναι το κατάλληλο άλμπουμ και το “The Sphere” είναι ο κατάλληλος χώρος για να μεταφέρει την εμπειρία της μουσικής σε ένα άλλο επίπεδο”.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ