Τα Φιλαράκια: Πώς χαρακτήρισε το reunion η Τζένιφερ Άνιστον – ΒΙΝΤΕΟ

Τα “Φιλαράκια” είναι μία από τις πιο ιστορικές σειρές σε όλο τον κόσμο. Εδώ και περίπου μία εβδομάδα όλοι οι φαν της σειράς μιλούν για το εκπληκτικό reunion των αγαπημένων τους χαρακτήρων. Μπορεί να μην ήταν ένα “παραδοσιακό” επεισόδιο με πλοκή, όπως ήθελαν αρκετοί, αλλά όλοι όσοι το είδαν το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Ρέιτσελ από τη σειράς, δήλωσε πως η επιστροφή της στο αρχικό σετ τη σειράς ήταν σαν μία «γροθιά στην καρδιά». «Ήταν ένα χτύπημα στην καρδιά κατά κάποιον τρόπο. Νομίζω ότι ήταν για όλους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως τόσο εκείνη όσο και οι συμπρωταγωνιστές της ήταν «αρκετά αφελείς σε τι να περιμένουν» όταν επέστρεψαν στα στούντιο της Warner Bros. Studios, προκειμένου να “γυρίσουν” το επεισόδιο του reunion. Η Άνιστον ανέφερε πως όταν είδαν τα σκηνικά δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.

‘Ήταν σχεδόν σαν ο χρόνος να σταμάτησε και να ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο” είπε η “Ρέιτσελ”, η οποία δήλωσε πως είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει πόσο σημαντικά είναι “Τα φιλαράκια” ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. “Η αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτούς τους έξι χαρακτήρες είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ