Συγκλονίζει η μητέρα που ψάχνει τον γιο της στα δάση της Σκωτίας – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας μητέρας από τη Σκωτία, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα τον 23χρονο γιο της που εξαφανίστηκε μετά από βραδινή έξοδο.

Η γυναίκα, η οποία τυγχάνει να είναι και αστυνομικός, «χτενίζει» τα δάση της Σκωτίας, ψάχνοντας τον 23χρονο γιο της, Corrie McKeague, ο οποίος είναι μέλος της αεροπορίας των  Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων και εξαφανίστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου, έπειτα από βραδινή του έξοδο.

Η εικόνα της έχει γίνει viral, καθώς έχει ξεπεράσει τις 200.000 κοινοποιήσεις στο Facebook, μέσα σε μία μόλις ημέρα.

Η Pippa Jones, μια κάτοικος της περιοχής που συμμετέχει στις προσπάθειες αναζήτησης, δημοσίευσε την εικόνα και έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία, αν ξέρατε ήδη, δε χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Αυτή είναι η Nicola Urquhart. Είναι μία αστυνομικός από το Dunfermline της Σκωτίας. Αυτό που έκανε σήμερα ήταν να ψάξει για το γιο της. Αν και είναι ενήλικας, αυτός είναι το μωρό της ακόμα. Θα είναι πάντα το μωρό της. Έχουν ήδη περάσει 11 εβδομάδες τώρα. Είναι σχεδόν Χριστούγεννα».

Κάνει έκκληση για βοήθεια προς όλους όσους μπορεί να ξέρουν ή να είδαν κάτι: «Η μητέρα του έχει εξαντληθεί από το κρύο, είναι απελπισμένη. Σας χρειάζεται. Όλους. Γίνετε μέλος της ομάδας αναζήτησης. Κοιτάξτε αυτή τη φωτογραφία. Ο Corrie είναι το αγόρι της, που εξαφανίστηκε έπειτα από βραδινή του έξοδο. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι γονείς που ψάχνουμε για το παιδί μας. Θα θέλαμε ο καθένας να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Ένα tweet, μία κοινοποίηση, μία λίρα. Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να είστε εσείς».

Η άτυχη μητέρα, Nicola Urquhart, ανέφερε πρόσφατα στο BBC: «Είμαστε εδώ. Ελπίζω να είμαστε ικανοί να βρούμε τον Corrie και αν δεν τον βρούμε σήμερα θα συνεχίσουμε την αναζήτηση».

Η διαδικασία αναζήτησης για να βρεθεί ο νεαρός άνδρας συνεχίζεται ακόμα.

Δείτε τις φωτο:

 

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης: 

Κατάφερε να φύγει από το Χαλέπι η 7χρονη που τουίταρε από τη βομβαρδισμένη πόλη – ΦΩΤΟ

Έφυγε από τη ζωή η θρυλική Ζα Ζα Γκαμπόρ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ