Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ με το φιλί της 7χρονης στους γονείς της πριν από την επίθεση αυτοκτονίας

Συγκλονίζει το βίντεο που φιλοξενείται στη Daily Mail και δείχνει το 7χρονο κορίτσι που ανατινάχτηκε σε αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού, να αγκαλιάζει και να φιλά τους γονείς της πριν από την επίθεση αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε πριν από πέντε μέρες. Το 7χρονο κορίτσι, το οποίο ήταν ζωσμένο με εκρηκτικά, εισήλθε στο αστυνομικό τμήμα και ανατινάχθηκε με απομακρυσμένο πυροκροτητή που ενεργοποίησαν οι γονείς της. 

Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας της μικρής να κάνει κήρυγμα στα δύο παιδιά του ηλικίας επτά και εννέα ετών για το πώς γίνονται οι επιθέσεις αυτοκτονίας. Ο εξτρεμιστής πατέρας κρατά τα δύο κορίτσια στα χέρια του και τους κάνει πλύση εγκεφάλου, με τα παιδιά να λένε “Allahu Akbar”, να αγκαλιάζουν τη μητέρα τους που εμφανίζεται στο προσκήνιο και να φεύγουν από το δωμάτιο.

Ταυτόχρονα στο βίντεο ακούγεται ένας άνδρας να ρωτά τη μητέρα γιατί στέλνει τις κόρες της στη τζιχάντ σε τόσο μικρή ηλικία, με τη γυναίκα να απαντά: “Κανείς δεν είναι τόσο νέος όταν πρόκειται για τζιχάντ”.

Και το βίντεο ολοκληρώνεται με τον άνδρα που έκανε την ερώτηση, να προσεύχεται στον Αλλάχ να δεχθεί τη θυσία που κάνει η γυναίκα. 

 

Δείτε το βίντεο από τη Daily Mail:

Διαβάστε επίσης:

Ο ύποπτος για το μακελειό στο Βερολίνο εκτιμάται ότι έφτασε στη Γερμανία μέσω Ιταλίας

Μίνι βαν εισέβαλε σε κατάστημα στο Πεκίνο – Αναφορές για 4 νεκρούς

Νέα εξέλιξη στην τραγωδία του Βερολίνου – Έναν Τυνήσιο αναζητά η γερμανική αστυνομία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ