Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ η Χίλαρι Κλίντον

Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ έσπευσε η Χίλαρι Κλίντον εκφράζοντας σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στη βρετανική εφημερίδα Sunday Times την πλήρη στήριξή της για την απόφαση της όπως και του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι να κάνουν μήνυση σε βρετανικά Μέσα.

“Θέλω να πω ότι ο τρόπος που της φέρονται είναι ανεξήγητος” τόνισε η 71χρονη πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. “Αν η εξήγηση είναι ότι είναι μιγάδα τότε ντροπή σε όλους” σχολίασε τονίζοντας ότι το γεγονός ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι Αφροαμερικανή παίζει ρόλο στη συμπεριφορά των Μέσων απέναντί της .

Παράλληλα, η κόρη της Χίλαρι και του Μπιλ Κλίντον, Τσέλσι, πρόσθεσε ότι άλλη μία εξήγηση για την επίθεση που δέχεται η Μέγκαν είναι η ρητορική της, την οποία υποστηρίζει και στη διάρκεια του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι: “Είχε μία αξιόλογη καριέρα πριν και έχει και φωνή και ευτυχώς θα συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί. Όποιος έχει τη θέληση να σπάσει το κατεστημένο και να εκπλήξει, δυστυχώς δέχεται κριτική και χολή που δεν μπορώ να καταλάβω. Έχουμε δει αυτό το μοτίβο να επαναλαμβάνεται”. Όπως πρόσθεσε η Τσέλσι Κλίντον: “Δεν τη γνωρίζω αλλά όπως κάποια που τη σέβομαι, είμαι ευγνώμων που επιμένει και δεν λυγίζει και κάνει τη δουλειά που πιστεύει ότι έχει το κάλεσμα να κάνει. Και δεν είναι πρόθυμη να εκφοβίζεται”.

Πηγή: People.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ