Η Κιμ Καρντάσιαν στηρίζει τη Μέγκαν Μαρκλ – Τι είπε για το πριγκιπικό ζευγάρι

Η Κιμ Καρντάσιαν στηρίζει τη Μέγκαν Μάρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι αναφέροντας ότι τους εκτιμά ιδιαίτερα για το έργο που επιτελούν.

“Πιστεύω ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος. Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι δίνουν προσοχή και βαρύτητα σε σημαντικά θέματα και το ότι είναι τόσο παθιασμένοι. Εξακολουθούν να αλλάζουν τον κόσμο”, δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο στην Αρμενία για το ποιες είναι οι σκέψεις της για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar η διάσημη τηλεπερσόνα ήθελε να στείλει ένα εντυπωσιακό δώρο στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για τη γέννηση του μικρού Άρτσι.

“Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να υπενθυμίσει στον Χάρι και τη Μέγκαν ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και ειλικρινείς. Ήθελε να ξεχωρίσει από όλες τις υπόλοιπες διασημότητες με κάτι πραγματικά εντυπωσιακό”, ανέφερε μία πηγή.

“Είχε κάνει μεγάλη έρευνα αγοράς, από κοσμήματα με διαμάντια για μωρά μέχρι διακοσμητικά με κρύσταλλα. Η Κιμ είναι πεπεισμένη ότι μία μέρα θα γίνει κολλητή φίλη με τη Μέγκαν. Δεν χάνει ευκαιρία να εντυπωσιάσει τη Μέγκαν με κάθε ευκαιρία που της δίνεται”, πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ