Στο νοσοκομείο ο Βασιλιάς Κάρολος – Η επίσκεψη στην Κέιτ Μίντλετον πριν από την δική του επέμβαση

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έφτασε στην κλινική του Λονδίνου στο Marylebone περίπου στις 9 το πρωί σήμερα το πρωί, έχοντας στο πλευρό του τη βασίλισσα Καμίλα, καθώς ετοιμάζεται να υποβληθεί σε θεραπεία για διόγκωση του προστάτη.

Ο μονάρχης θα νοσηλευτεί στην Κλινική του Λονδίνου  – το ίδιο νοσοκομείο όπου παραμένει η νύφη του Κέιτ Μίντλετον, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Βασιλιάς Κάρολος επισκέφτηκε την Κέιτ σήμερα πριν πάει για τη δική του θεραπεία.

Η Καμίλα συνοδεύει τον Βασιλιά, κάτι θεωρείται από ορισμένους ως μια ασυνήθιστη κίνηση, δεδομένου ότι η αείμνηστη βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος  συνήθως πήγαιναν στο νοσοκομείο μόνοι τους.

Ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ είπε λίγο μετά τις 9.30: «Ο Βασιλιάς εισήχθη σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου για προγραμματισμένη θεραπεία. Η Αυτού Μεγαλειότητα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και με χαρά μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση της δημόσιας υγείας».

Ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφήθηκε φτάνοντας στην κλινική του Λονδίνου στο Marylebone περίπου στις 9 το πρωί, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του Clarence House. Είχε φτάσει στην κατοικία του στο Λονδίνο χθες μετά την επιστροφή του με ελικόπτερο από το κτήμα Sandringham στο Norfolk.

Δείτε βίντεο από την άφιξη του βασιλιά Καρόλου στο νοσοκομείο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ