Στο μυαλό του Φρανσουά Ολάντ..

Στο μυαλό του Φρανσουά Ολάντ..

Με την Βαλερί Τριερβελέρ να αναρρώνει στην προεδρική κατοικία La Lanterne, κοντά στο ανάκτορο των Βερσαλιών, ο Φρανσουά Ολάντ ταξίδεψε στην Ολλανδία μόνος του, καθώς όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, οι σύμβουλοί του συνιστούν να παραμείνει ένας “εργένης” πρόεδρος και να μην βιαστεί να αντικαταστήσει την σύντροφό του με την Γκαγιέ.

Ακόμα, είναι ασαφές εάν ο Γάλλος πρόεδρος έχει πάει να επισκεφθεί την Τριερβελέρ στην προεδρική κατοικία. Έχει υποσχεθεί όπως αναφέρει η Telegraph να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τις… γυναίκες του πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο στις 11 Φεβρουαρίου.Τη Δευτέρα, στη Χάγη, ο Ολάντ αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους ότι η Τριερβελέρ  νιώθει καλύτερα και αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται. Πηγές από το Ελυζέ είπαν στην Τelegraph ότι ενώ η Τριερβελέρ  ήταν πρόθυμη να μην χωρίσουν, εκείνος φέρεται να έχει καταλήξει και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις-και νομικές-προκειμένου να δώσει τέλος στη σχέση του με την επί 9 χρόνια σύντροφό του. Το Ελυζέ σημειώνει ότι ο Ολάντ είχε αποφασίσει να πάει μόνος του στην Ολλανδία πριν αποκαλυφθεί το ροζ σκάνδαλο. Γενικά, η Τριερβελέρ  τον συνοδεύει μόνο σε μακρινά ταξίδια, όπως στην Κίνα ή την Ινδία, ενώ επρόκειτο να πάει μαζί του στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα.

Ένας από τους συμβούλους του Ολάντ είπε στην γαλλική εφημερίδα Le Figaro: “Αν πρέπει να υπάρξει χωρισμός, θα πρέπει να είναι αξιοπρεπής και κομψός σε σχέση με την Τριερβελέρ . Και πάνω απ ‘όλα,  η Ζουλί Γκαγιέ  δεν πρέπει αμέσως να μετακομίσει στο Ελυζέ”.

Αντίθετα, ο Ολάντ θα πρέπει να παραμείνει εργένης προς το παρόν, όπως φέρεται να είπε ο συγκεκριμένος σύμβουλος στην εφημερίδα.

Πηγές από την προεδρία ανέφεραν στην εφημερίδα “Journal du Dimanche” ότι το ζευγάρι προετοιμάζει το έδαφος για “ένα αναπόφευκτο χωρισμό”. 

Την ίδια στιγμή, η Τριερβελέρ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι ήθελε να παλέψει για να σώσει τη σχέση της, να δει τον εαυτό της ως την αντίστοιχη Χίλαρι Κλίντον της Γαλλίας .Σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match, όπου εργάζεται η Τριερβελέρ, όταν την επισκέφθηκε ο Ολάντ στο νοσοκομείο, της είπε ότι “χρειάζεται χρόνο” για να καταλήξει σε μια απόφαση σχετικά με την προσωπική του ζωή.”Προφανώς της είπε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο,” έγραψε η Catherine Schwaab, από το Paris Match. “Συμφώνησαν ότι θα μπορούσε να περιμένει στο La Lanterne. Αλλά να περιμένει τι; Εκεί έγκειται το πρόβλημα.” σημείωσε η δημοσιογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ