Στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι την επόμενη εβδομάδα-Γιατί δεν θα δει τον βασιλιά

Στο Λονδίνο αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας, Χάρι προκειμένου να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για την μήνυση του κατά της εφημερίδας Mirror για το σκάνδαλο υποκλοπών.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι φήμες για χωρισμό συνεχίζουν να φουντώνουν

Ο πρίγκιπας, Χάρι αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του μάρτυρα και θα είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή που μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας καταθέτει στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο γιος του βασιλιά Καρόλου αναμένεται να υποστηρίξει ότι η εφημερίδα υπέκλεπτε τις συνομιλίες του με 30 ανθρώπους από τον στενό κύκλο του.

Ο όμιλος Mirror Group Newspapers, στον οποίο ανήκει, η εφημερίδα έχει παραδεχθεί ότι χρησιμοποίησε παράνομες μεθόδους για να αποκτήσει προσωπικές πληροφορίες του πρίγκιπα, Χάρι.  Μάλιστα ο εκδότης της βρετανικής εφημερίδας ζήτησε συγγνώμη κατά την έναρξη της δίκης από τον πρίγκιπα και δήλωσε ότι η αξίωση του πρίγκιπα Χάρι δικαιολογεί αποζημίωση.

Πρίγκιπας Χάρι: Η συνήθεια που ενοχλεί την Μέγκαν Μαρκλ

Πιθανότατα δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο

Σύμφωνα με την Daily Mail, το πιθανό είναι ότι δεν θα καταφέρει να συναντηθεί με τον πατέρα του. Τις ίδιες ημέρες ο βασιλιάς, Κάρολος ξεκινάει από την Ρουμανία το πρώτο επίσημο ταξίδι του στο εξωτερικό μετά την στέψη του.

Η τελευταία φορά που ο πρίγκιπας βρέθηκε στην Βρετανία ήταν για την επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου. Τότε έμεινε περίπου 28 ώρες και στο πλευρό του δεν βρέθηκε η σύζυγος του, Μέγκαν Μαρκλ, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στον βρετανικό Τύπο.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η χαριτωμένη «εντολή» με την οποία… κρατά υπό έλεγχο τον πρίγκιπα Τζορτζ

Στη Ρουμανία ο βασιλιάς, Κάρολος δεν θα συνοδεύεται από την βασίλισσα, Καμίλα, η οποία θα παραμένει στην Βρετανία. Αναμένεται να επισκεφθεί την Τρανσυλβανία για πέντε ημέρες. Ο βασιλιάς της Βρετανίας είναι λάτρης της επαρχίας της Ρουμανίας και διατηρεί σπίτια και εκτάσεις στην χώρα. Μάλιστα την επισκέπτεται κάθε χρόνο καθώς συνηθίζει να πηγαίνει για περιπάτους στην εξοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ