ΗΠΑ: Στη φυλακή μια… παραλίγο “μαύρη χήρα” – Αποπειράθηκε να σκοτώσει τον άνδρα της

Σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία αποπειράθηκε να σκοτώσει τον 74χρονο σύζυγό της.

Η Ολίβια Ράιμο, 30 ετών, από την Τζαμάικα, που ζούσε στην Κομητεία Γουέσττσεστερ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, με τον σύζυγό της, παντρεύτηκε για να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Παραδέχτηκε ότι έσπρωξε τον σύζυγό της και τον στρίμωξε ανάμεσα στον τοίχο και την τουαλέτα και μετά του έκοψε τους καρπούς με ξυράφι, όπως ανέφεραν σε δελτίο Τύπου οι εισαγγελείς της Κομητείας.

Η Ράιμο, που είναι από την Τζαμάικα, στη συνέχεια κλείδωσε την πόρτα του διαμερίσματος, όταν η γυναίκα που φρόντιζε το θύμα, άκουσε τις κραυγές του και έσπευσε να τον βοηθήσει. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, ενώ αξιωματικοί μετέφεραν τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Ωστόσο, έχασε τη λειτουργία του χεριού του. Ο εισαγγελέας τόνισε ότι η επίθεση έγινε μετά τη συνάντηση της Ράιμο και του συζύγου της με δικηγόρο, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι ήταν δύσκολο να πείσουν τους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους μετανάστευσης ότι ο “στημένος” γάμος τους ήταν νόμιμος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 σε μια προσπάθεια η Ράιμο να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα, όπως επεσήμανε το γραφείο του εισαγγελέα. Η γυναίκα δήλωσε ένοχη σε απόπειρα δολοφονίας τον Νοέμβριο και τώρα ανακοινώθηκε η ποινή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ