Σώθηκε παρά τρίχα από τα σαγόνια του καρχαρία

Τυχερός που ζει είναι ένας λουόμενος στην παραλία Πιεδάδε στην πόλη Ζαμποατάο ντος Γκουαραράπες, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από καρχαρία.

Το Jacobina Noticias μετέδωσε πως ο λουόμενος στην παραλία της Βραζιλίας, ακριβώς στην ίδια όπου πριν από μία εβδομάδα ένας μεθυσμένος άνδρας είχε φριχτό θάνατο από καρχαρία, παραλίγο να χάσει το πόδι του σε ένα περιστατικό που συνέβη την Κυριακή. Το θύμα είναι ο 32χρονος Έβερτον ντος Ρέις Γκουιμαράες, ο οποίος έκανε καθίσματα μέσα στο νερό όταν ο καρχαρίας του επιτέθηκε από πίσω και πως ο καρχαρίας τον δάγκωσε κοντά στα οπίσθια.

Ο 32χρονος φέρει τραύματα στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού του και στα οπίσθια. Μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες ενώ μετά μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση και τώρα φέρεται να αναρρώνει.

Σίγουρα θα πρέπει να ευχαριστεί την καλή του τύχη που επιβίωσε καθώς στη συγκεκριμένη παραλία έχουν καταγραφεί 13 επιθέσεις καρχαριών, επτά εκ των οποίων ήταν θανάσιμες, σύμφωνα με το Newsflash. Εκείνη που σόκαρε περισσότερο ήταν στις 10 Ιουλίου όταν ένας μεθυσμένος άνδρας μπήκε στο νερό για να ουρήσει και ο καρχαρίας τον κατασπάραξε.

Παρά το γεγονός ότι στην ακρογιαλιά υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες ώστε οι άνθρωποι να μην μπαίνουν στο νερό, η περιοχή είναι ζώνη επίθεσης καρχαριών, οι οποίες είναι ιδιαίτερα συνηθισμένες αυτήν την περίοδο του χρόνου όπου οι σφοδρές βροχοπτώσεις σηκώνουν κύμα στον ωκεανό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ