Σοκ στο Λονδίνο: Αυτοκτόνησε με μαχαίρι μπροστά σε έντρομους επιβάτες του Μετρό

Σοκ σε σταθμό του Μετρό στο κεντρικό Λονδίνο. Ένας επιβάτης μαχαίρωσε τον εαυτό του μέχρι θανάτου, μπροστά σε έντρομους πολίτες που περίμεναν τον συρμό του Μετρό. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο επιβάτης άφησε την τελευταία του πνοή στον σταθμό.

Ένας εκπρόσωπος του BTP είπε: «Αξιωματικοί κλήθηκαν στο σταθμό του υπόγειου σταθμού Sloane Square στις 10.26 π.μ. στις 28 Ιουνίου έπειτα από αναφορές ότι ένας άνδρας είχε αυτοτραυματιστεί. Έσπευσαν επίσης νοσηλευτές, ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, ο άνδρας κατέληξε στα τραύματά του». Όπως ανακοινώθηκε, «το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτο».

Στο σημείο βρίσκονται έξι οχήματα της αστυνομίας, ενώ ο σταθμός έχει κλείσει για το κοινό. Ένας επιβάτης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος έξω από τον σταθμό Sloane Square. Μια κυρία φώναξε “ΤΡΕΞΕ! ΤΡΕΞΕ! ΤΡΕΞΕ!”. Η σύντροφός μου αγχώθηκε και αναζήτησε καταφύγιο στα κοντινά καταστήματα. Τώρα φοβάται να χρησιμοποιήσει το Μετρό για να επιστρέψει στο σπίτι».

«Είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος από την είδηση ​​ενός μαχαιρώματος στο σταθμό Sloane Square σήμερα το πρωί» δήλωσε ο Γκρεγκ Χαντς, πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ