Σοκ στις ΗΠΑ: Δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονου

Σοκ στο Τενεσί των ΗΠΑ, όπου μία δασκάλα δημοτικού συνελήφθη και κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονου. Επίσης κατηγορείται ότι επικοινωνούσε ανάρμοστα στο διαδίκτυο με πρώην μαθητές της.

Η 38χρονη Alissa McCommon συνελήφθη την Παρασκευή (8/9) έξω από το σπίτι της και εισήχθη στη φυλακή της κομητείας Tipton. H αρχηγός της αστυνομίας του Κόβινγκτον, ανέφερε πως η δασκάλα, που είναι και μητέρα δύο παιδιών, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν πρώην μαθητή της το 2021 μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 38χρονη Alissa παραδέχτηκε ότι επικοινωνούσε ανάρμοστα με μαθητές.

ΗΠΑ Τενεσί Δασκάλα

Σύμφωνα με την nypost.com, η δασκάλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή στις 24 Αυγούστου, έπειτα από καταγγελία ενός γονέα. Στην συνέχεια αρκετοί μαθητές του σχολείου ισχυρίστηκαν ότι η Alissa McCommon έγινε φίλη μαζί τους στο διαδίκτυο και έπαιζε μαζί τους βιντεοπαιχνίδια.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα η δασκάλα τάξης φέρεται να έστειλε στους μαθητές ακατάλληλες φωτογραφίες και να ζήτησε να κάνει σεξ μαζί τους. Η 38χρονη, η οποία κρατείται με εγγύηση 25.000 δολαρίων, υποστηρίζει ότι είναι αθώα.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί ανακρίνουν τα φερόμενα ως θύματα.

ΗΠΑ Τενεσί Δασκάλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ