Σοκ: Πυροβόλησε και σκότωσε τον γείτονά της μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Σοκ στο Λας Βέγκας στις ΗΠΑ, όπου ένας πάστορας δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου, έξω από το σπίτι του κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τη γειτόνισσά του. Η δολοφονία του έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του, που είδαν τον πατέρα τους να πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς.

Το θύμα ήταν ο 46χρονος Nick Davi, πάστορας στην εκκλησία Grace Point Church στο Βόρειο Λας Βέγκας, ενώ δράστις η 36χρονη Joe Junio, σύμφωνα με το FOX 5 Vegas.

«Το μυαλό σου απλά δεν μπορεί να το επεξεργαστεί αυτό» δήλωσε συνάδελφος του θύματος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η δράστις τρομοκρατούσε για εβδομάδες την οικογένεια του θύματος, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και να μείνουν αλλού. Επιπλέον ο Davi είχε παραπονεθεί για το ζήτημα στη Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων, κάτι που εξόργισε την Junio.

GoFundMe

Η τετραμελής οικογένεια έφευγε από το σπίτι, όταν η Junio πέρασε από μπροστά τους και στη συνέχεια πάρκαρε το αυτοκίνητό της και κατέβασε το παράθυρό της.

«Γιατί δεν μας αφήνεις ήσυχους; Αρκετά!», φώναξε κάποιος στην Junio, ενώ ένα από τα παιδιά του θύματος άρχισε να καταγράφει τον καβγά μέσα από το αυτοκίνητο.

«Ποιο είναι το πρόβλημά σου μαζί μας;» φέρεται να ρώτησε ο Davi και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της 36χρονης. Έκανε δυο βήματα και η Junio τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα. Παράλληλα, έστρεψε το όπλο του εναντίον της συζύγου του, Sarah Davi, πυροβολώντας την επίσης, ενώ τα δύο παιδιά του ζευγαριού, 12 και 15 ετών, παρακολουθούσαν από το αυτοκίνητο που ήταν πολύ κοντά στο σημείο.

Ένα από τα παιδιά του θύματος κατέγραψε το τραγικό συμβάν με το κινητό του.

Τόσο ο Davi όσο και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο University Medical Center, όπου ο 46χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Λίγες εβδομάδας πριν από το έγκλημα, η Junio είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια «κλιμακούμενης επιθετικής συμπεριφοράς». Η 36χρονη συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή. Η δίκη της έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ