Σοκ: 17χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα συμμαθήτριά του επειδή τον απέρριψε – ΦΩΤΟ

Σοκαρισμένη είναι η βρετανική κοινωνία από την άγρια δολοφονία της 17χρονης Έλι Γκουλντ από τον συνομήλικο Τόμας Γκρίφιθς. Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο έφηβος ήταν καλός φίλος με τη συνομήλική του αλλά όταν εκείνη απέρριψε το ερωτικό του ενδιαφέρον εκείνος τη μαχαίρωσε επανειλημμένα στο σπίτι των γονιών της στο Γουίλτσάιρ. Η Έλι φέρεται να του είπε ότι ήταν πολυάσχολη για να κάνει σχέση κι εκείνος εξοργίστηκε.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, η Έλι και ο Γκρίφιθς ήταν συμμαθητές και αριστούχοι και οι δύο. Ωστόσο, όπως τόνισαν πηγές στη βρετανική εφημερίδα, ο 17χρονος “ήθελε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία από εκείνη και η Έλι δεν ήθελε να κάνει σχέση. Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ιππασία αλλά εργαζόταν και ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να χαλαρώσουν λίγο. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία” ανέφερε πηγή στην Daily Mail.

Επίσης, άνθρωπος από το περιβάλλον του εφήβου είπε ότι ο 17χρονος δράστης περνούσε από κατάθλιψη μετά τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του Σον. Ο νεαρός συνελήφθη αρκετά μίλια μακριά από το σπίτι του θύματός του, ενώ η αστυνομία έφθασε γρήγορα στα ίχνη του αν και ο ίδιος είπε ότι δεν είχε δει πρόσφατα την Έλι. Μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και δήλωσε “ένοχος” στις κατηγορίες.

σχολίασε κι εσύ