Σκότωσε τη σύζυγό του ρίχνοντας ηρωίνη στα δημητριακά της – Πώς οι αρχές τον συνέλαβαν πέντε χρόνια μετά

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ σκότωσε τη σύζυγό του με έναν… πρωτότυπο τρόπο. Κατηγορείται ότι έριξε μια φονική δόση ηρωίνης στα δημητριακά της πριν από πέντε χρόνια και οι Αρχές τον συνέλαβαν την Τρίτη. Ο 44χρονος Jason Harris, συνελήφθη για τον προμελετημένο φόνο σύμφωνα με το WJRT.

Η Christina Ann-Thompson Harris πέθανε στο σπίτι τις στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014.

“Πιστεύουμε ότι Jason Harris δολοφόνησε τη γυναίκα του. Έβαλε ηρωίνη στα δημητριακά με γάλα που της ετοίμασε εκείνο το βράδυ. Πήρε την ηρωίνη από κάποιον πιστεύοντας ότι δεν μυρίζει και δεν κάνει διαφορά στη γεύση” δήλωσε ο εισαγγελέας.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Harris προσπάθησε να προσλάβει έναν εκτελεστή για να σκοτώσει την 36χρονη σύζυγό του, αλλά τελικά αποφάσισε να την δηλητηριάσει ο ίδιος.

Η άτυχη γυναίκα λίγες εβδομάδες πριν είχε γεννήσει το δεύτερο παιδί τους.

Ο ιατροδικαστής είχε αρχικά αποδώσει τον θάνατο σε υπερβολική δόση ηρωίνης. Όμως, το μητρικό γάλα που είχε συγκεντρώσει η γυναίκα για να δώσει μετά στο μωρό δεν είχε ίχνη ηρωίνης. Με αυτόν τον τρόπο αποδείχθηκε ότι η γυναίκα δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών και ότι το ναρκωτικό μπήκε στον οργανισμό της λίγο πριν πεθάνει. 

Έτσι, οι αρχές άλλαξαν την αιτία του θανάτου σε δολοφονία την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα τα αδέλφια του Harris είπαν στην αστυνομία ότι μιλούσε συχνά για το ότι θέλει να ξεφορτωθεί τη σύζυγό του. 

Πηγή: Fox

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ