10 λόγοι για να τρώτε δημητριακά ολικής άλεσης

Τα δημητριακά ολικής άλεσης περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυλλικό οξύ, βιταμίνη Ε σε περισσότερο ποσοστό από τα επεξεργασμένα σιτηρά. Ο λόγος;

Ο φλοιός του κόκκου του σιταριού που συγκρατεί πάνω του όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά περιλαμβάνεται στο τελικό προϊόν με την διαδικασία ολικής άλεσης.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Η σύγχρονη αντιμετώπιση των αιμορροΐδων με Laser

Δυσκοιλιότητα στα παιδιά- Οι τρόποι αντιμετώπισης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ