Σκληρές εικόνες: Συγκλονιστικά βίντεο «αιχμαλωτίζουν» την φρίκη του πολέμου στο Ισραήλ

Τη φρίκη και την αγριότητα του πολέμου στο Ισραήλ έπειτα από τις επιθέσεις της Χαμάς, αποτυπώνουν βίντεο με σκληρές εικόνες, που δημοσιεύονται συνεχώς στα κοινωνικά δίκτυα.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν δύο πολυώροφους πύργους στη Γάζα – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ανατριχιαστικές σειρήνες του πολέμου, ηχούν ξανά στο Ισραήλ από το ξημέρωμα του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου. Τη μεγαλύτερη επίθεση κατά του Ισραήλ εδώ και χρόνια, εξαπέλυσε η ισλαμιστική οργάνωση της Χαμάς, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση με ενόπλους να διασχίζουν τα σύνορα και ομοβροντία ρουκετών να εκτοξεύεται από τη Λωρίδα της Γάζας.

Πολυώροφα κτίρια και πύργοι βομβαρδίζονται, την ώρα που ο άμαχος πληθυσμός τρέχει πανικόβλητος και σε κατάσταση σοκ να εγκαταλείψει την εμπόλεμη ζώνη, ενώ ο τρόμος είναι εμφανής στα βλέμματα των ανυπεράσπιστων παιδιών.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο-σοκ από τη στιγμή που το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό ανοίγει πυρ κατά πλοίων της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο για 21 σημεία σε ισραηλινά εδάφη που κατάφεραν να διεισδύσουν ένοπλοι. Απαντώντας το Ισραήλ, προχώρησε σε βομβαρδισμούς στόχων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και αποστέλλει χερσαίες δυνάμεις.

Τουλάχιστον 200 Ισραηλινοί σκοτώθηκαν από τις σημερινές επιθέσεις της Χαμάς, μετέδωσε ο ισραηλινός σταθμός N12, σε νεότερο απολογισμό. Παράλληλα το ισραηλινό υπουργείο Υγείας τόνισαν ότι πάνω από 1.000 Ισραηλινοί έχουν τραυματιστεί.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο αρχηγός της Χαμάς προβλέπει μεγάλη νίκη – «Οι μάχες θα επεκταθούν σε Δυτική Όχθη και Ιερουσαλήμ»

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας της Λωρίδας της Γάζας ανακοίνωσε ότι 232 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από σήμερα το πρωί στον παλαιστινιακό θύλακα από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα. Παράλληλα 1.700 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Σημειώνεται πως τα βίντεο είναι από χρήστες, οι οποίοι τα δημοσιεύουν στα social media και μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ