Σεναριογράφος των Simpsons: Είχε ταξιδέψει με το υποβρύχιο που αγνοείται – «Έλεγα ότι μπορεί να μην βγω ποτέ από αυτό»

Απαισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης με το υποβρύχιο που αγνοείται στον Ατλαντικό κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού δήλωσε ο σεναριογράφος των Simpsons, Μάικ Ράις.

Τιτανικός: «Κάθε δευτερόλεπτο μοιάζει με ώρες» – Προσεύχονται για ένα θαύμα για τους 5 εγκλωβισμένους στο υποβρύχιο

Ο Μάικ Ράις είχε κάνει πέρυσι το ταξίδι με το ίδιο υποβρύχιο και δήλωσε ότι η εμπειρία δεν ήταν ευχάριστη. «Σχεδόν πάντα έχαναν την επικοινωνία», σχολίασε ο σεναριογράφος.

«Γνωρίζω τα logistics του ταξιδιού και ξέρω πόσο απέραντος είναι ο ωκεανός και πόσο μικροσκοπικό είναι αυτό το σκάφος», είπε στο BBC Breakfast ο Μάικ Ράις. Και συνέχισε: «Αν είναι κάτω στο βυθό, δεν ξέρω πώς θα μπορέσει κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτό, πόσο μάλλον να το επαναφέρει».

Τιτανικός: «Έχουν οξυγόνο για 30 ώρες» – Τι λένε οι ειδικοί για τους χτύπους από το υποβρύχιο

«Μπήκα στο υποβρύχιο και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έλεγα “καλά, μπορεί να μην βγω ποτέ από αυτό το πράγμα”, αυτό είναι πάντα στη σκέψη σου», τόνισε ο Μάικ Ράις.

Μάλιστα εξήγησε ότι το υποβρύχιο είναι όμορφα σχεδιασμένο. «Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ένα κακότεχνο σκάφος ή οτιδήποτε άλλο, απλώς ότι όλα αυτά είναι νέα τεχνολογία και τη μαθαίνουν καθώς προχωρούν», ανέφερε ο σεναριογράφος.

Τιτανικός: «Σταδιακή ασφυξία, υποθερμία και κρίσεις πανικού» – Τι αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι στο υποβρύχιο

Παράλληλα σημείωσε ότι θυμίζει τις πρώτες ημέρες του διαστημικού προγράμματος ή τις πρώτες μέρες της αεροπορίας όταν έγιναν πολλά λάθη μέχρι οι επιστήμονες να καταλήξουν στην σωστή και ασφαλή τεχνολογία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ