Σεισμός στην Τουρκία: Οι διασώστες της ΕΜΑΚ έβγαλαν ζωντανή την 20χρονη

Οι διασώστες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ζωντανή την 20χρονη Αιρίν, η οποία ήταν παγιδευμένη κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου που είχε καταρρεύσει στην πόλη Χατάι της Τουρκίας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Τραγικές στιγμές στην Τουρκία: Η ΕΜΑΚ ανέσυρε νεκρό μωράκι, έχει σκοτωθεί και η μητέρα του

Όπως αναφέρθηκε, η νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή με συμπτώματα υποθερμίας, έπειτα από επιχείρηση που διήρκεσε πολλές ώρες.

Η Αιρίν έχει καταπλακωθεί από ένα δοκάρι και οι διασώστες της κρατούσαν το χέρι, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη και κουράγιο, ώστε να αντέξει έως ότου καταφέρουν να την ανασύρουν.

Σεισμός στην Τουρκία: Η ΕΜΑΚ εντόπισε ζωντανή μία 20χρονη στα ερείπια – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της

Οι Έλληνες διασώστες χρειάστηκε να διακόψουν λίγο την επιχείρηση, λόγω ενός ισχυρού μετασεισμού που σημειώθηκε στην περιοχή, και στη συνέχεια επέστρεψαν προκειμένου να συνεχίσουν τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της. Τελικά, η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι διασώστες κατάφεραν να την ανασύρουν ζωντανή. Την τοποθέτησαν σε φορείο και στη συνέχεια την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο, το οποίο πρόκειται να την μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Μαζί με την 20χρονη Αιρίν είχαν εγκλωβιστεί και ένα μωράκι με την μητέρα του, που, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι έχουν χάσει την ζωή τους. Τα στελέχη της ΕΜΑΚ τους προσέγγισαν και τους ανέσυραν. Οι στιγμές ήταν δραματικές.

Σεισμός στην Τουρκία: Τέσσερις εγκλωβισμένους στα συντρίμμια έχει διασώσει η ΕΜΑΚ

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ