Τραγικές στιγμές στην Τουρκία: Η ΕΜΑΚ ανέσυρε νεκρό μωράκι, έχει σκοτωθεί και η μητέρα του

Συγκλονιστικές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στην πόλη Χατάι της Τουρκίας, όπου επιχειρούν τα κλιμάκια της ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσουν μία 20χρονη γυναίκα που έχει παγιδευτεί στα ερείπια κτιρίου, το οποίο κατέρρευσε από τον φονικό σεισμό.

Σεισμός στην Τουρκία: Η ΕΜΑΚ εντόπισε ζωντανή μία 20χρονη στα ερείπια – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της

Μαζί με την 20χρονη Αιρίν εγκλωβίστηκαν και ένα μωράκι με την μητέρα του, που, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι έχουν χάσει την ζωή τους. Τα στελέχη της ΕΜΑΚ κατάφεραν να τους προσεγγίσουν και ανέσυραν νεκρό το μωράκι, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιχείρηση για την ανάσυρση της νεκρής μητέρας του. Οι στιγμές είναι δραματικές.

Παράλληλα, εντατικές είναι οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της 20χρονης, η οποία είναι ζωντανή. Η Αιρίν έχει καταπλακωθεί από ένα δοκάρι και οι διασώστες της κρατάνε το χέρι, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη και κουράγιο, ώστε να αντέξει έως ότου καταφέρουν να την ανασύρουν.

Σεισμός στην Τουρκία: Τέσσερις εγκλωβισμένους στα συντρίμμια έχει διασώσει η ΕΜΑΚ

Οι Έλληνες διασώστες χρειάστηκε να διακόψουν λίγο την επιχείρηση, λόγω ενός ισχυρού μετασεισμού που σημειώθηκε στην περιοχή, και στη συνέχεια επέστρεψαν προκειμένου να συνεχίσουν τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται κοντά στο να καταφέρουν να ανασύρουν ζωντανή την νεαρή γυναίκα από τα ερείπια.

Δείτε τα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού της 20χρονης:

Ένδειξη βλάβης στο C-130 που μετέφερε την ΕΜΑΚ στην Τουρκία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ