Σεισμός στην Τουρκία: Η ΕΜΑΚ εντόπισε ζωντανή μία 20χρονη στα ερείπια – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της

Μία 20χρονη κοπέλα, η οποία έχει εγκλωβιστεί στα συντρίμμια κτιρίου, έχουν εντοπίσει τα κλιμάκια της ΕΜΑΚ που επιχειρούν στην πόλη Χατάι της Τουρκίας, η οποία έχει υποστεί σημαντικές καταστροφές από τον ισχυρό σεισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η νεαρή γυναίκα, που ονομάζεται Αιρίν, είναι καταπλακωμένη από ένα δοκάρι και οι διασώστες της κρατάνε το χέρι, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη και κουράγιο ώστε να αντέξει έως ότου καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν.

Οι Έλληνες διασώστες χρειάστηκε να διακόψουν λίγο την επιχείρηση, λόγω ενός ισχυρού μετασεισμού που σημειώθηκε στην περιοχή, και στη συνέχεια επέστρεψαν προκειμένου να συνεχίσουν τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται κοντά στο να καταφέρουν να ανασύρουν την νεαρή γυναίκα από τα ερείπια.

Νωρίτερα, είχαν μεταδοθεί πληροφορίες ότι οι Έλληνες διασώστες εντόπισαν ζωντανό ένα παιδάκι κάτω από συντρίμμια και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του, που όμως, δεν επιβεβαιώνονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ