Σεισμός στην Τουρκία: Κορυφώνεται η αγωνία για το ζευγάρι Ελλήνων που αγνοείται στην Αντιόχεια – Στο σημείο η ΕΜΑΚ

Κορυφώνεται η αγωνία για το ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα το οποίο αγνοείται στην Αντιόχεια, έπειτα από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Ελλήνων που βίωσαν τον εφιάλτη – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατευθύνονται στο σημείο που έχει υποδείξει ο Τούρκος γαμπρός του ζευγαριού, ότι είναι εγκλωβισμένο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα ενημερώθηκε, από συγγενείς τους, ότι ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα αγνοείται στην πόλη της Αντιόχειας. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ευθύς μόλις περιήλθε σε γνώση της η σχετική πληροφορία, η ελληνική πρεσβεία ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και τα σωστικά συνεργεία.

Τουρκία: Σενάρια για αναβολή των εκλογών – «Ο σεισμός θα θάψει τον Ερντογάν στα συντρίμμια»

«Οι φωνές τους ακούγονταν τις πρώτες ημέρες»

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο ΑΝΤ1, πρόκειται για ένα ζευγάρι που παγιδευμένο κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου στην Αντιόχεια της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του γαμπρού του, το ζευγάρι βρίσκεται παγιδευμένο κάτω από τα χαλάσματα από την πρώτη ημέρα που σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ. Αρχικά, τις πρώτες ημέρες άκουγαν τις φωνές τους, αλλά δεν μπορούσαν να τους απεγκλωβίσουν. Σσύμφωνα με τις μαρτυρίες, πλέον δεν ακούν τις φωνές τους.

Σεισμός στην Τουρκία: Το σπαρακτικό «αντίο» της μητέρας στη νεκρή κόρη της – Εικόνες απόλυτης συντριβής

Ο γαμπρός του ζευγαριού ήταν εκείνος που επικοινώνησε πρώτος με το ελληνικό προξενείο και ζήτησε βοήθεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ