Χάρισον Φορντ: Στα 80 του δεν νοιάζεται για τις απόψεις των άλλων – «Πλέον ξέρω ποιος είμαι»

Ο Χάρισον Φορντ δηλώνει πως πλέον δεν ενδιαφέρεται για τις απόψεις των άλλων, συζητώντας σχετικά με τον νέο του ρόλο.

Χάρισον Φορντ: Ο 80χρονος σταρ έχει ξετρελαθεί με την 77χρονη Έλεν Μίρεν -«Είναι ακόμη σέξι»

Ο 80χρονος ηθοποιός που υποδύεται έναν ψυχοθεραπευτή εξήγησε ότι πλέον, σ’ αυτό το σημείο της ζωής του «ξέρει ποιος είναι».

Ο Χάρισον Φορντ μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του για την ψυχοθεραπεία, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι αντίθετος σ’ αυτήν αλλά δεν θα πήγαινε να δει ο ίδιος έναν θεραπευτή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, ο 80χρονος σταρ εξήγησε: «Η άποψή μου δεν αφορά στο επάγγελμα, αλλά στον θεραπευτή. Υπάρχουν πολλά είδη θεραπείας. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς είναι χρήσιμοι για πολύ κόσμο. Δεν είμαι αντίθετος στη θεραπεία για οποιονδήποτε εκτός από τον εαυτό μου. Ξέρω ποιος είμαι σ’ αυτό το σημείο».

Αυτή η σειρά είναι η πρώτη τηλεοπτική κωμωδία στην οποία συμμετέχει ο Χάρισον Φορντ στην μακρά καριέρα του, αλλά ο ίδιος παραδέχθηκε πως αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 40 ταινίες δεν έμαθε κάτι καινούργιο. «Θα ήταν αλαζονικό να πω ότι δεν έμαθα τίποτα;» γέλασε.

Το «Shrinking» αντιπροσωπεύει έναν από τους πρώτους σημαντικούς τηλεοπτικούς ρόλους στη λαμπρή καριέρα του Χάρισον Φορντ μετά τον ρόλο του στη σειρά της Paramount Network, «1923».

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ