Σάνεν Ντόχερτι: Το συγκλονιστικό βίντεο από το χειρουργείο – «Έτσι μοιάζει ο καρκίνος»

Εικόνες από την σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο μοιράστηκε η Σάνεν Ντόχερτι. Η 52χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και τον περασμένο Ιανουάριο χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικό για την αφαίρεση του.

Σάνον Ντόχερτι: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο – Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε

Τώρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο λίγο πριν μπει στο χειρουργείο και περιέγραψε τα συναισθήματα της. «16 Ιανουαρίου 2023. Χειρουργική επέμβαση. Είχα έναν όγκο στο κεφάλι μου, τον οποίο ήθελαν να αφαιρέσουν και να κάνουν βιοψία. Προσπαθώ σαφώς να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη», ανέφερε η Σάνεν Ντόχερτι.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης έγραψε: «Ο φόβος ήταν συντριπτικός για μένα. Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα άφηνα τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο χωρίς να είμαι πια εγώ. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Σάνον Ντόχερτι: Θα συνεχίσω να μάχομαι για τη ζωή μου

Το βίντεο την δείχνει δείχνει με την ιατρική ρόμπα και σκούφο σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι να μιλά με μία γιατρό, πριν μπει στο χειρουργείο για να αφαιρεθεί ένας όγκος από το κεφάλι της.

Η Σάνεν Ντόχερτι είχε δώσει σκληρή μάχη κατά του καρκίνου του μαστού τα τελευταία χρόνια. Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε γνωστό ότι ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο.

Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνο – Θα γράψει αποχαιρετιστήριες επιστολές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ