Σοβαρό τροχαίο για τον Σταύρο Μπαλάσκα – «Έπαψα να έχω δεξί χέρι» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Σταύρος Μπαλάσκας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, στην προσπάθεια να αποφύγει τη σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο, η οδηγός του οποίου είχε παραβιάσει STOP, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξί του ώμο και στο αριστερό του πόδι.

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το STOP, “πλακωθήκαμε” στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά» περιέγραψε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πάρα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε» συνέχισε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής. «Με »

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε ότι το υποβλήθηκε σε χειρουργείο που διήρκησε 2,5 ώρες, ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου. «Πάει το καλοκαίρι μου. Θα πρέπει να έχω δεμένο το χέρι μου για τρεις μήνες. Δυστυχώς δεν θα μπορώ να κρατάω τον γιο μου αγκαλιά τώρα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ