Σάνα Μάριν: Σάλος με νέο βίντεο που την δείχνει να χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή – Η απάντησή της

Νέα πυρά δέχεται η Φινλανδή πρωθυπουργός, Σάνα Μάριν, ύστερα από την δημοσιοποίηση και νέου βίντεο από τη νύχτα που διασκέδασε ξέφρενα με φίλους της. 

Στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε η Φινλανδή πρωθυπουργό χορεύει στενά με έναν μυστηριώδη άνδρα. Το βίντεο δημοσίευσε το τοπικό ταμπλόιντ Seiska στο οποίο φαίνεται η Μάριν το ίδιο βράδυ να χορεύει με έναν τραγουδιστή, ο οποίος της χαϊδεύει επανειλημμένα τον λαιμό μέσα στο κατάμεστο κλαμπ του Ελσίνκι, το Teatteri. Η Μάριν αγκαλιάζει τον άνδρα ενώ ο DJ παίζει το ρεφρέν των Black Eyed Peas «I got a feeling that tonight’s gonna be a good, good night».

Ένας μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ότι η «σαφώς μεθυσμένη» πρωθυπουργός «χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες», ωστόσο η ίδια δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη νέα διαρροή.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός παντρεύτηκε το 2020  τον αγαπημένο της Μάρκους Ράικονεν, με τον οποίο είναι μαζί από την ηλικία των 18 ετών και, ήδη, έχουν αποκτήσει μία κόρη 5 ετών, την Έμμα Αμαλία.

«Έχω κάνει τεστ ναρκωτικών»

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας δήλωσε την Παρασκευή ότι έκανε τεστ ναρκωτικών μετά το βίντεο που δημοσιεύτηκε  και που την έδειχνε να κάνει πάρτι με φίλους. Ορκίστηκε ότι δεν είχε ποτέ κάνει χρήση παράνομων ναρκωτικών: «Σήμερα έκανα τεστ ναρκωτικών και τα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα σε μια εβδομάδα», είπε σε συνέντευξη Τύπου. «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει χρήση ναρκωτικών».

Η Μάριν πρόσθεσε ότι η ικανότητά της να εκτελεί τα καθήκοντά της παρέμεινε άθικτη κατά τη διάρκεια της εν λόγω νύχτας και ότι θα είχε εγκαταλείψει το πάρτι αν της ζητούσαν να εργαστεί.

Κληθείσα να σχολιάσει το νέο βίντεο η Μάριν είπε ότι τίποτα το ακατάλληλο ή το απρεπές συνέβη με τον τραγουδιστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ