Σάνα Μάριν: Εκατοντάδες γυναίκες δημοσιεύουν χορευτικά βίντεο για να δείξουν την αλληλεγγύη τους

Την ώρα που ΜΜΕ, πολιτικοί αντίπαλοι και αρκετοί πολίτες επικρίνουν την Σάνα Μάριν με αφορμή τα βίντεο που ήρθαν στην δημοσιότητα από νυχτερινή διασκέδαση της, εκατοντάδες γυναίκες εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς την πρωθυπουργό της Φινλανδίας αναρτώντας στο διαδίκτυο βίντεο όπου χορεύουν.

Τα βίντεο δημοσιεύονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag «αλληλεγγύη στη Σάνα» και αποτελούν μια απάντηση στη σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί η πρωθυπουργός για τα στιγμιότυπα που φαίνεται να τραγουδά και να χορεύει σε ένα πάρτι με φίλους, αλλά και σε ένα κλαμπ του Ελσίνκι.

Η δημοσιογράφος του BBC, Μέγκα Μόχαν, το βράδυ του Σαββάτου ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με γυναίκες να χορεύουν για να υποστηρίξουν την Σάνα Μάριν, σημειώνοντας επίσης ότι «υπάρχουν πολλές άλλες γυαναίκες από τη Φινλανδία».

Η υποστήριξη προς την Σάνα Marin, η οποία ορκίστηκε πρωθυπουργός το 2019 όταν ήταν μόλις 34 ετών, έρχεται μετά την έντονη αντίδραση και τον έλεγχο δύο βίντεο από το πάρτι της που διέρρευσαν στον Τύπο.

Το πρώτο βίντεο, που φαίνεται να προέρχεται από τα Instagram Stories, δείχνει την Μάριν να πίνει με μια παρέα φίλων , να τραγουδά και να χορεύει και το δεύτερο να χορεύει αισθησιακά με  γνωστό τραγουδιστή της ποπ σε νυχτερινό κλαμπ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ