Σαν Φρανσίσκο: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον «Crazy Bob», ιδρυτή του CashApp

Ένας μεγιστάνας της τεχνολογίας ο οποίος ίδρυσε το CashApp, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Σαν Φρανσίσκο. Ο 43χρονος Μπομπ Λι, γνωστός και ως «Crazy Bob» δέχτηκε επίθεση στην πολυτελή συνοικία Ρίνκον Χιλ στις 2.35 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η αστυνομία, που κλήθηκε στο σημείο, εντόπισε τον πατέρα δύο παιδιών να έχει δεχτεί πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Φίλοι είπαν στην San Francisco Standard ότι επισκεπτόταν την περιοχή για επαγγελματικούς λόγους και αποφάσισε να μείνει μια επιπλέον ημέρα, όταν μαχαιρώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ζούσε σε ένα διαμέρισμα 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι, ενώ η σύζυγός του Κρίστα φαίνεται να ζει ακόμα στο Σαν Φρανσίσκο. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά κατέληξε λόγω των τραυμάτων του, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν προβεί ακόμη σε σύλληψη για το περιστατικό. Σε ανακοίνωσή τους, ανέφεραν: «Οι αστυνομικοί παρείχαν βοήθεια και κάλεσαν γιατρούς στο σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα που απειλούν τη ζωή του». «Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του», κατέληγε η ανακοίνωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter και της Tesla, Έλον Μασκ, σχολίασε επίσης την φρικτή δολοφονία, απευθύνοντας ερώτημα στις αρχές του Σαν Φρανσίσκο τι κάνουν για να οδηγήσουν στη φυλακή «τους επαναλαμβανόμενα βίαιους παραβάτες».

Ο πρώην μαχητής του MMA Τζέικ Σιλντς ισχυρίστηκε ότι ο Λι «στοχοποιήθηκε» σε μια «τυχαία κλοπή και επίθεση» παρόλο που βρισκόταν σε ένα «καλό» μέρος της πόλης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ