Σάλος με ροζ σκάνδαλο στην Αυστραλία – Όργια κυβερνητικών αξιωματούχων μέσα στο Κοινοβούλιο

Νέο σκάνδαλο μέσα στη Βουλή της Αυστραλίας προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση του Σκοτ Μόρισον ο οποίος για άλλη μια φορά απολογήθηκε εκφράζοντας το σοκ και την αηδία του από όσα αποκαλύπτονται για ανάρμοστη συμπεριφορά κυβερνητικών αξιωματούχων και δεσμεύτηκε να δράσει ώστε να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες στην πολιτική.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου Ten Network, αρκετοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι έστησαν ομάδα συνομιλίας στο Facebook Messenger όπου αντάλλασσαν εικόνες και βίντεο από σεξουαλικές πράξεις μέσα στο κοινοβούλιο, ακόμη και πάνω στα γραφεία των γυναικών βουλευτών. 

Δείτε το βίντεο

Στα βίντεο και φωτογραφίες που διέρρευσε το “βαθύ λαρύγγι” που κατονομάζεται μόνο ως Τομ απεικονίζονται κυβερνητικοί υπάλληλοι που επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα και επιδίδονται σε άσεμνες σεξουαλικές πράξεις μέσα στο Κοινοβούλιο.

Σε ένα βίντεο που γυρίστηκε το 2018, ένας άνδρας βοηθός καταγράφεται να προχωρεί σε σεξουαλική πράξη πάνω στο γραφείο μίας γυναίκας συναδέλφου του.

Ο “Τομ” είπε ότι οι υπάλληλοι δημιούργησαν γκρουπ στο Facebook Messenger όπου διένειμαν άσεμνο υλικό και υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε δει τόσο πολλά που απέκτησε ανοσία. Παράλληλα, σημείωσε ότι το προσωπικά συχνά έκανε σεξ στην αίθουσα προσευχής μέσα στο Κοινοβούλιο στην Καμπέρα και πως συχνά καλούσαν ιερόδουλες στο κτίριο για την “ικανοποίηση των βουλευτών συνασπισμού”.

Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία της Μπρίτανι Χίγκινς πρώην υπαλλήλου της κυβερνώσας παράταξης ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από προϊστάμενό της στο Κοινοβούλιο το 2019 αλλά πιέστηκε να μην αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ