Ρώσος τουρίστας: Οι ελληνικές Αρχές δεν εξέπεμψαν έκτακτο μήνυμα για την κατάσταση στη Χαλκιδική

Για απουσία ενημέρωσης από τις ελληνικές Αρχές πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα χτυπήσουν τη Χαλκιδική έκανε λόγο Ρώσος τουρίστας, ο οποίος μίλησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, «Ria Novosti» για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης και έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε επτά ανθρώπους.

«Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο θα έβρεχε το βράδυ, οι Αρχές δεν εξέπεμψαν έκτακτο μήνυμα για την κατάσταση, μετά τις δέκα το βράδυ και για περίπου πέντε λεπτά άρχισε να βρέχει δυνατά, όλα σκοτείνιασαν, τίποτα δεν φαινόταν», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος τουρίστας, ο οποίος διατήρησε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, την ανωνυμία του.

«Οροφές σπιτιών και πεύκα ξεριζώθηκαν, μόνο τα μικρά δέντρα επιβίωσαν», συμπλήρωσε για να επισημάνει στη συνέχεια τα προβλήματα που εντόπισε. «Σχεδόν 20 λεπτά με τα όσα συνέβησαν στο ξενοδοχείο δεν είχαμε ρεύμα ούτε νερό», υπογράμμισε για να σπεύσει εν συνεχεία να πει ότι «όλες οι υποδομές είναι έχουν κατεδαφιστεί και καταστραφεί.

Όσο για το τι θα κάνουν οι Ρώσοι τουρίστες που έφθασαν την Τετάρτη στη Χαλκιδική, υπογράμμισε: «Είναι όλοι αναστατωμένοι, κανείς δεν πάει στην παραλία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ