Ρίσι Σούνακ για Κέιτ Μίντλετον: Οι ευχές για ανάρρωση και οι επικρίσεις για την στάση ορισμένων ΜΜΕ

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ έστειλε δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον απόψε ότι πάσχει από καρκίνο και ταυτόχρονα επέκρινε ορισμένα από τα ΜΜΕ της χώρας για την «άδικη μεταχείριση» που επιφύλαξαν στην σύζυγο του διαδόχου του θρόνου. Ο Βρετανός πρωθυπουργός ευχήθηκε «ταχεία και γρήγορη ανάρρωση» στην πριγκίπισσα.

Σε δήλωσή του, ο πρωθυπουργός είπε ότι η Κέιτ επέδειξε “τεράστια γενναιότητα” με τη δήλωσή της, ευχόμενος της “ταχεία ανάρρωση”. Και συνέχισε: “Οι σκέψεις μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τη βασιλική οικογένεια και ιδιαίτερα τα τρία παιδιά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει την αγάπη και την υποστήριξη ολόκληρης της χώρας καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της”.

‘Τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποβληθεί σε έντονο έλεγχο και έχει αντιμετωπιστεί άδικα από ορισμένα τμήματα των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν πρόκειται για θέματα υγείας, όπως σε όλους τους άλλους, πρέπει να της παρασχεθεί η ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της και να είναι με την αγαπημένη της οικογένεια”, πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, η Εκκλησία της Αγγλίας μοιράστηκε στο διαδίκτυο μια προσευχή για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ