R. Kelly: Ποινή φυλάκισης 20 χρόνων για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων – Θύμα και η βαφτιστήρα του

O διάσημος ράπερ R. Kelly καταδικάστηκε σε φυλάκιση, για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκου που αφορά τη βαφτιστήρα του, ενώ του είχε ήδη επιβληθεί ποινή φυλάκισης 30 χρόνων για εκβιασμούς, σεξουαλική εκμετάλλευση και εξώθηση στην πορνεία.

R. Kelly: «Με ανάγκαζε να έχω ερωτική σχέση μαζί του μέχρι τα 18 μου» καταγγέλλει η βαφτιστήρα του

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Σικάγο καταδίκασε τον ράπερ σε ποινή φυλάκισης 20 χρόνων για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκου που αφορά τη βαφτιστήρα του.

«Ο Robert Kelly είναι ένα κατά συρροή σεξουαλικό αρπακτικό, το οποίο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, στόχευε ειδικά σε νεαρά κορίτσια και έκανε διάφορα για να κρύψει την κακοποίησή τους. Μέχρι σήμερα, ακόμη και μετά την ετυμηγορία των ενόρκων εναντίον του, ο Kelly αρνείται να δεχτεί την ευθύνη για τα εγκλήματά του», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε κατάθεσή τους.

R. Kelly: Ένοχος για σεξουαλικά εγκλήματα ο σταρ της R&B 

Ήδη του είχε επιβληθεί ποινή 30 ετών τον περασμένο Ιούνιο, αφότου ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον έκρινε ένοχο για εκβιασμούς, σεξουαλική εκμετάλλευση και εξώθηση στην πορνεία.

Ο R. Kelly είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες που καταδικάστηκαν για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως στη διάρκεια των αποκαλύψεων του κινήματος #MeToo ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Στη φυλακή ο σταρ της R’n’B R. Kelly για σεξουαλικές επιθέσεις – BINTEO

 

 

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο μήνα και οι εισαγγελείς τον κατηγορούσαν για βιντεοσκόπηση σεξουαλικών επαφών με ανηλίκους.

Στις μαρτυρίες της η 37χρονη σήμερα βαφτιστήρα του ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής έκανε σεξ μαζί της εκατοντάδες φορές πριν ενηλικιωθεί και η πρώτη τους σεξουαλική επαφή πραγματοποιήθηκε, όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

Η 37χρονη Jane κατήγγειλε πως ο R. Kelly την ανάγκαζε σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του, ενώ δήλωσε επίσης, πως είχε στην κατοχή του ένα ερωτικό βίντεο με την ίδια.

Προκειμένου μάλιστα, να μην διακινδυνεύσει το όνομά του σε περίπτωση που χανόταν η κασέτα, o R.Kelly της είχε δώσει χρήματα και το είχε καταγράψει, για να μπορεί αργότερα να ισχυριστεί ότι ήταν ιερόδουλη που γνώρισε τυχαία.

«Σε περίπτωση που κάποιος έβλεπε την κασέτα ή αν κυκλοφορούσε για τον οποιοδήποτε λόγο, θα έλεγε ότι είμαι πόρνη» δήλωσε ενώπιον του Δικαστηρίου. Μάλιστα, τόνισε πως κάθε ερωτική σχέση μεταξύ τους τελείωσε, μόλις εκείνη έκλεισε τα 18.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, ο 30χρονος τότε τραγουδιστής την άγγιξε για πρώτη φορά σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Σικάγο, ενώ στη συνέχεια την καλούσε συχνά στο σπίτι του στο North Side. Μάλιστα, κάποιες φορές, στις συναντήσεις τους υπήρχαν κι άλλες έφηβες κοπέλες, τις οποίες στρατολογούσε η ίδια, κατόπιν αιτήματός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ