Qatar Gate: Συνελήφθη στην Ιταλία η λογίστρια του Παντσέρι – Το αίτημα των βελγικών αρχών και οι κατηγορίες

Ραγδαίες εξελίξεις στο Qatar Gate. Η λογίστρια της οικογένειας του Αντόνιο Παντσέρι συνελήφθη στην Ιταλία, στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο διαφθοράς, που συγκλονίζει την Ευρώπη.

Qatar Gate: Ο Παντσέρι «καρφώνει» τον Ταραμπέλα – «Κάθε φορά έπαιρνε χάρτινη σακούλα με 20.000 ευρώ»

Η Μόνικα Ροζάνα Μπελίνι ήταν η λογίστρια του πρώην ευρωβουλευτή, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου και έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει πηγή στο Reuters, η λογίστρια συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία κατόπιν αιτήματος των βελγικών αρχών, μέσω ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Qatar Gate: Η συμφωνία Παντσέρι ανησυχεί Καϊλή και Τζιόρτζι – Οι τρεις υποψήφιοι για την αντιπροεδρία του Ευρωκοινοβουλίου

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Το πρακτορείο ειδήσεων επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ο Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος συνελήφθη στις Βρυξέλλες τον Δεκέμβριο, συμφώνησε να συνεργαστεί με τις βελγικές αρχές με αντάλλαγμα τη μείωση της ποινής του, όπως δήλωσε  Βέλγος εισαγγελέας την Τρίτη.

Qatar Gate: «Άνοιξε το στόμα του» ο Παντσέρι μετά τη συμφωνία με τις βελγικές Αρχές – Ποιους «δίνει»

Για το Qatar Gate έχουν συλληφθεί, επίσης, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ