Πτήση – θρίλερ: Η καμπίνα γέμισε καπνούς – Έκτακτη προσγείωση για το αεροπλάνο της Southwest Airlines

Πτήση – θρίλερ. Το αεροπλάνο της Southwest Airlines με προορισμό το Φορτ Λόντερντεϊλ από την Αβάνα αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Χοσέ Μάρτι της Κούβας την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα πουλί έπεσε στο αεροπλάνο και ένας κινητήρας έπιασε φωτιά, σύμφωνα με βίντεο από το κινητό τηλέφωνο επιβατών και αναφορές μέσων ενημέρωσης.

Το NBC 6 News στη Φλόριντα ανέφερε ότι εκπρόσωπος της Southwest Airlines επιβεβαίωσε το περιστατικό.

«Η πτήση #3923 που αναχωρεί από την Αβάνα της Κούβας για το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα το πρωί της Κυριακής φέρεται να βίωσε χτυπήματα πουλιών στον κινητήρα και στη μύτη του αεροσκάφους λίγο μετά την απογείωση», είπε ο εκπρόσωπος στο τηλεοπτικό κανάλι ειδήσεων.

Πλάνα από το κινητό έδειξαν καπνό να γεμίζει την καμπίνα καθώς πανικόβλητοι γονείς εμφανίστηκαν να εξηγούν στα παιδιά τους πώς να τοποθετούν μάσκες οξυγόνου.

Ο φωτισμός έκτακτης ανάγκης στο εσωτερικό του αεροπλάνου άναψε και τα πλάνα έδειξαν τους επιβάτες να εκκενώνουν το τζετ μέσω τσουλήθρων έκτακτης ανάγκης στον διάδρομο προσγείωσης στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κούβας, καθώς πυροσβέστες και ασθενοφόρα βρίσκονταν στο σημείο.

Το ειδησεογραφικό ρεπορτάζ ανέφερε ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ