Πρόστιμο σε σταρ του Μπόλιγουντ γιατί έβγαλε selfie με θαυμάστρια

Στον δημοφιλή στην Ινδία ηθοποιό του Μπόλιγουντ, Varun Dhawan επιβλήθηκε πρόστιμο από την αστυνομία του Μουμπάι, επειδή σταμάτησε το αυτοκίνητό του εν μέσω κυκλοφοριακής συμφόρησης για να βγάλει selfie με θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός, κρεμάστηκε έξω από το παράθυρο για να φωτογραφηθεί με θαυμάστριά του, που επέβαινε σε παραδοσιακό τρίκυκλο (ρίκσο) το οποίο σταμάτησε δίπλα του, σε δρόμο με πολύ αυξημένη κίνηση.

Όταν η φωτογραφία του κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία με tweet εξέδωσε προειδοποίηση.

Διακινδύνευσες τη ζωή σου, τις ζωές των θαυμαστών σου και άλλων. Περιμένουμε καλύτερη συμπεριφορά από έναν υπεύθυνο κάτοικο του Μουμπάι και ένα είδωλο της νεολαίας όπως εσύ. Το πρόστιμο είναι καθ’ οδόν, την άλλη φορά θα είμαστε πιο αυστηροί, αναφέρεται στο μήνυμα της αστυνομίας της ινδικής πόλης.

Ο ηθοποιός απάντησε με μια συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι «θα δώσει περισσότερη προσοχή στην ασφάλεια» την επόμενη φορά που μία θαυμάστρια του ζητήσει να φωτογραφηθούν σε δρόμο με κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Η αστυνομία αποδέχτηκε τη δημόσια συγγνώμη του χαρακτηρίζοντας «επικίνδυνη» κίνηση, την «απόσπαση της προσοχής» άλλων οδηγών από τον δημοφιλή ηθοποιό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ