Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Η συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την επίσκεψη-αστραπή στη Μεγάλη Βρετανία και τη συνάντηση με τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Δούκας του Σάσεξ μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν την πατρίδα του ενώ ταξίδευαν για Ολλανδία όπου πραγματοποιήθηκε η αθλητική διοργάνωση Invictus Games και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να μιλήσουν με τη βασίλισσα. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά για τη Μέγκαν Μαρκλ που ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία μετά το Megxit και τις βαριές καταγγελίες που έκανε για τη βασιλική οικογένεια, την οποία κατηγόρησε για ρατσισμό, στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Μάλιστα, ο Χάρι είχε εκφράσει την πικρία του για το γεγονός ότι ο πατέρας του διέκοψε τη χρηματοδότησή του, ενώ έχει εμπλακεί και σε δικαστική μάχη με το υπουργείο Εσωτερικών επειδή δεν του προσφέρει άνδρες για την προστασία και ασφάλεια της οικογένειάς του.

Σχετικά με τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι είπε πως “ήταν υπέροχο να δει” τη γιαγιά του. Σημείωσε ότι η γιαγιά του είχε πολλά μηνύματα για την ομάδα της Μ. Βρετανίας που συμμετείχε στους αγώνες Invictus. “Ήταν υπέροχο να τη δω και είμαι βέβαιος ότι θα ήθελε πολύ να είναι εδώ αν μπορούσε”.

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να υποσχέθηκαν στη βασίλισσα ότι σύντομα θα αγκαλιάσει τα δισέγγονά της Άτσι και Λίλιμπετ.

Στο μεταξύ, αναφέρθηκε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έλαβαν πρόσκληση να παραστούν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ δίπλα στη βασίλισσα, στη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, αλλά δεν θα τους επιτραπεί να έχουν επίσημο ρόλο. Αν το ζευγάρι αποφασίσει να ταξιδέψει στο Λονδίνο για το ιωβηλαίο της βασίλισσας θα δώσουν το “παρών” σε οικογενειακές εκδηλώσεις όπως είναι η εμφάνιση στο μπαλκόνι και η λειτουργεία στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου. Ωστόσο, αφού δεν είναι πλέον ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος σε επίσημες εκδηλώσεις ή να έχουν κεντρικό ρόλο στους τετραήμερους εορτασμούς, σύμφωνα με την Telegraph.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ