Πρίγκιπας Χάρι: Σχεδιάζει ταξίδι στη Βρετανία χωρίς τη Μέγκαν και τον Άρτσι

Απίθανο είναι για τη Μέγκαν Μαρκλ να συνοδεύσει τον σύζυγό της, Δούκα του Σάσεξ, όταν αυτός επιστρέψει στη Βρετανία αρχές του καλοκαιριού. Ο πρίγκιπας Χάρι ανυπομονεί να έρθει στη Μεγάλη Βρετανία ώστε να δει την οικογένειά του για πρώτη φορά μετά την επίσημη παραίτηση του ζεύγους από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και τις 30 Μαρτίου που ετέθη σε ισχύ το Megxit, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγές αναφέρουν ότι τα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν δεν έχουν οριστικοποιηθεί και πολλά εξαρτώνται από την πανδημία και αν οι περιορισμοί θα παραμείνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αλλά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ο Χάρι θα έρθει στην πατρίδα του για να δει τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μαζί και τα ανίψια του αλλά χωρίς τη Μέγκαν και τον γιο του Άρτσι.

Οι πηγές αναφέρουν ότι πίσω από την απόφαση της Μέγκαν να μην συνοδεύσει τον Χάρι βασίζεται σε προσωπικούς και πρακτικούς λόγους και με κανέναν τρόπο δεν δείχνει ότι σνομπάρει τη Βρετανία και τη βασιλική οικογένεια. Αλλά, όπως σημειώνουν, με την απόφασή της να μην ταξιδέψει, γλιτώνει τους γαλαζοαίματους από διπλωματικό πονοκέφαλο. Το ζευγάρι αναμένεται να παρευρεθεί σε σημαντικές εκδηλώσεις τον Ιούνιο, περιλαμβανομένων των εορτασμών για τα 100 χρόνια του πρίγκιπα Φίλιππου. τη στρατιωτική παρέλαση και τις αεροπορικές επιδείξεις Trooping The Colour, τους επίσημους εορτασμούς για τα 95α γενέθλια της βασίλισσας.

Ο Χάρι θα πρέπει να βρίσκεται στην πατρίδα του και τον Ιούλιο οπότε θα γίνουν τα αναμενόμενα αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη της μητέρας του στο Παλάτι Κένσινγκτον. Υπάρχει, λέγεται ανησυχία, ότι η παρουσία του ζεύγους στα σημαντικά οικογενειακά γεγονότα και ο αναπόφευκτος δημόσιος και δημοσιογραφικός θόρυβος που ξεσηκώνει κάθε εμφάνισή του μπορεί να αποσπάσει από τη σημασία αυτών των σημαντικών εκδηλώσεων.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ