Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της ετοιμάζει νέο ντοκιμαντέρ με ανέκδοτο υλικό – ΦΩΤΟ

Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, Τόμας Μαρκλ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Ο 76χρονος Μαρκλ είπε ότι η ταινία θα περιέχει ανέκδοτες φωτογραφίες και βίντεο από ιδιωτικές στιγμές της Μέγκαν, η οποία υπενθυμίζεται ότι δεν έχει δει τον πατέρα της από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Μαρκλ, συνταξιούχος διευθυντής φωτισμού του Χόλιγουντ, είπε στη Sun on Sunday: “Ξεκινά με τη ζωή μου, την οικογένειά μου, την αγάπη μου για το θέατρο και την τηλεόραση και πώς έφθασα εκεί. Μετά τη ζωή μου με τη Μέγκαν, την ανατροφή της, τις σχολικές μέρες μέχρι που πήγε στο κολέγιο και μετά το ξεκίνημα της καριέρας της”.

“Είχαμε πολύ όμορφη ζωή μαζί, μέχρι τον πρώτο της γάμο και τη μετακόμισή της στον Καναδά. Και τότε ξεκινά μια νέα ιστορία. Είναι κάπως σαν να λέμε “τι έγινε στο κοριτσάκι μου;””. Ο Μαρκλ ζει στο Μεξικό. Είπε ότι ελπίζει η ταινία να είναι έτοιμη στο τέλος του έτους. Στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 πέρυσι ο Μαρκλ περιέγραψε τη ρήξη στον δεσμό με την κόρη του. Η Μέγκαν ζούσε με τον πατέρα της από τα 11 της χρόνια ως τα 18 και ο Μαρκλ υποστήριξε ότι πλήρωνε τα σχολικά της έξοδα και τα δίδακτρα στο κολέγιο. Η σχέση τους ψυχράνθηκε όταν το 2018 δεν πήγε στον γάμο της μετά την έκτακτη επέμβαση στην καρδιά. Δεν έχει συναντήσει ακόμη τον εγγονό του Άρτσι και έμαθε ότι η κόρη του είναι έγκυος στο ραδιόφωνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ