Πρίγκιπας Χάρι ο… σούπερ ήρωας: Ντύνεται Spiderman και στέλνει μήνυμα

Ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να γίνει σουπερ ήρωας στέλνοντας ένα μήνυμα με βίντεο μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης Scotty’s Little Soldiers.

Το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix φέρνει «πόλεμο»: «Οι Βρετανοί πρέπει να πάρουν ένα μάθημα»

Ο Δούκας του Σάσεξ ντύθηκε σαν Spiderman για το βίντεο που μοιράστηκε με την οργάνωση, η οποία βοηθά παιδιά και νέους, που έχασαν έναν γονιό στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, στη διάρκεια της ετήσιας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της Scotty’s Little Soldiers, που είχε θέμα Ήρωες και Κακοί.

“Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μας λείπουν πραγματικά πολύ οι αγαπημένοι μας. Και είναι εντάξει. Αλλά, ταυτόχρονα μπορεί να νιώθουμε ενοχές που διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας. Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε, εντάξει; Μην νιώθετε ένοχοι. Επιτρέπεται να περάσετε καλύτερα από ποτέ, ειδικά με την κοινότητα της Scotty’s Little Soldiers. Γι’ αυτό βγείτε έξω εκεί, περάστε καταπληκτικά και καλά Χριστούγεννα” είπε ο Χάρι στο βίντεο.

Ο βασιλιάς Κάρολος αρνήθηκε να δεχτεί τις κλήσεις του πρίγκιπα Χάρι – «Δεν είμαι τράπεζα»

Στο πάρτι, είπαν στα παιδιά ότι κακοί προσπαθούσαν να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα και τους ανατέθηκε να νικήσουν” ως μέρος της εκδήλωσης. “Χρησιμοποιήστε την ομαδική δουλειά, το μυαλό σας και τη δύναμή σας και κάντε ακριβώς αυτό” έδωσε οδηγίες στα παιδιά ο Χάρι. “Βρείτε τους και μην τους αφήσετε να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα”.

Χάρι και Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix – Το κλάμα της Μάρκλ – ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ