Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Είναι επίσημο – Επιστρέφουν στη Βρετανία μαζί με τα παιδιά τους για τη βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν στη Μ. Βρετανία τον επόμενο μήνα για να δώσουν το “παρών” στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα, μαζί τους θα φέρουν και τα δύο παιδιά τους.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα θα δει την 11 μηνών δισέγγονή της, Λίλιμπετ. Επίσης, δεν έχει δει τον Άρτσι που σήμερα γίνεται τριών ετών, εδώ και δύο χρόνια. Εκπρόσωπος του ζεύγους είπε: “Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένοι και αισθάνονται μεγάλη τιμή να παραστούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο τον Ιούνιο με τα παιδιά τους”.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ - βασίλισσα

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχαν ανακοινώσει πως το ζευγάρι δεν θα είναι ανάμεσα στους προσκεκλημένους στο μπαλκόνι δίπλα στη βασίλισσα. Πάντως, πηγή των Ανακτόρων είπε ότι παρά τον “αποκλεισμό” οι Σάσεξ είναι πολύ αγαπητά μέρη της οικογένειας και έχουν προσκληθεί στις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου.

Επίσης, εκτός του θρυλικού μπαλκονιού θα μείνει και ο πρίγκιπας Άντριου, από τον οποίο αφαιρέθηκαν οι στρατιωτικοί τίτλοι λόγω των καταγγελιών εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ