Πρίγκιπας Χάρι: H συζήτηση με τον βασιλιά Κάρολο που τον έπεισε να παραστεί στη στέψη

Ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε, έπειτα από εβδομάδες αναμονής και μεγάλη καθυστέρηση, ότι θα παραστεί μόνος του στην τελετή στέψης του Βασιλιά Κάρολου.

Τώρα, λέγεται ότι στην απόφασή του συνετέλεσε μία εγκάρδια συζήτηση που είχε με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο σχετικά με την πρόσκλησή του στην τελετή στέψης, στις 6 Μαΐου. Όπως υποστηρίζουν πηγές, ο Χάρι  συμφώνησε να παραστεί έπειτα από εβδομάδες συζητήσεων για την ασφάλεια της εκδήλωσης.

Οι πηγές ανέφεραν προηγουμένως ότι υπήρξαν εβδομάδες διαπραγματεύσεων, που παρομοιάστηκαν με «υπερατλαντικό πινγκ πονγκ», μεταξύ του Χάρι και των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ σχετικά με τον ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει, το πού θα μπορούσε να καθίσει και τις ρυθμίσεις ασφαλείας.

Αλλά βασιλικοί ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι συμφώνησε εύκολα να παραστεί έπειτα από συνομιλία με τον βασιλιά Κάρολο και ότι θέλει να «δείξει την υποστήριξή του στον πατέρα του».

Επιβεβαιώθηκε αυτή την εβδομάδα ότι ο δούκας του Σάσεξ θα παραστεί μόνος του στη στέψη, ενώ η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Πηγές δήλωσαν στη Sun on Sunday ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι «χαρούμενος» με την απόφαση του γιου του και «καταλαβαίνει» ότι η Μέγκαν θα μείνει στο σπίτι με τα παιδιά επειδή τα 4α γενέθλια του Άρτσι είναι την ίδια μέρα με την τελετή.

Πρόσθεσαν ότι υπάρχει μια «προθυμία και επιθυμία να γεφυρωθεί το χάσμα και στις δύο πλευρές» του Ατλαντικού – αν και είναι άγνωστο αν αυτό επεκτείνεται και στα άσχημα αισθήματα μεταξύ του Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο δούκας λέγεται ότι εξακολουθεί να μην έχει μιλήσει με τον πρίγκιπα της Ουαλίας μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του Spare, στα οποία αναφερόταν στον μεγαλύτερο αδελφό του ως «αρχιεχθρό» του και τον κατηγορούσε ότι του επιτέθηκε σωματικά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Κατά την επίσκεψή του στο Sandhurst την Παρασκευή, ο βασιλιάς εξέφρασε την “υπερηφάνεια” του για τους δύο γιους του – παρά το γεγονός ότι επί του παρόντος δεν μιλούν μεταξύ τους. Είπε στους δόκιμους: «Μιλώντας ως πατέρας δύο αποφοίτων αυτής της ακαδημίας που θυμάται τις παρελάσεις αποφοίτησής τους, ξέρω ότι θα είναι γεμάτοι τεράστια υπερηφάνεια βλέποντάς σας στην παρέλαση».

Λέγεται ότι ο βασιλιάς θέλει να χρησιμοποιήσει τη στέψη ως ευκαιρία για να γιατρέψει το πλήγμα και να αναθερμάνει τις σχέσεις ιδιαίτερα με τον μικρότερο γιο του.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ