Πούτιν: «Έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του και…» – Χαμός με δημοσίευμα για το ατύχημα του Ρώσου προέδρου

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπεσε από τις σκάλες στην επίσημη κατοικία του και «λερώθηκε» καθώς υποφέρει από καρκίνο, σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο ρωσικό  κανάλι SVR General, και ανάρτησή του στο  Telegram. Το κανάλι ισχυρίζεται ότι έχει επαφές με τους σωματοφύλακες του Πούτιν, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία αναδημοσιεύει το περιεχόμενο της ανάρτησης.

Πούτιν: Αναπόφευκτες οι επιθέσεις κατά των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας – «Διπλωματική λύση» ζητά ο Σολτς

«Ο 70χρονος Ρώσος ηγέτης, του οποίου η υγεία έχει επιδεινωθεί εμφανώς από τότε που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, έπεσε το βράδυ της Τετάρτης, όταν γλίστρησε, κατεβαίνοντας τις σκάλες στο σπίτι του, στη Μόσχα», υποστηρίζει το κανάλι General SVR, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα. «Ο  Πούτιν προσγειώθηκε με τον κόκκυγα, πέφτοντας  από πέντε σκαλοπάτια, ενώ μετά κύλησε στο πλάι και έπεσε από ακόμα δύο». Η απότομη πρόσκρουση τον έκανε να «αφοδεύσει ακούσια» λόγω «καρκίνου του γαστρεντερικού σωλήνα», σύμφωνα με την ανάρτηση στο Telegram.

«Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στους σωματοφύλακες του προέδρου, οι οποίοι αντέδρασαν γρήγορα και έσπευσαν σε βοήθεια του Πούτιν. Τρεις αξιωματικοί ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να φτάσει στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που εφημερεύουν στην κατοικία. Οι γιατροί έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν μπόρεσαν να εξετάσουν αμέσως τον πρόεδρο. Ο Πούτιν πάσχει από ογκολογικά προβλήματα του γαστρεντερικού σωλήνα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ήδη σοβαρά θέματα με την πέψη και ως αποτέλεσμα της πτώσης, όπως αποδείχθηκε, το κύριο χτύπημα το δέχτηκε στον κόκκυγα, το οποίο πιθανώς προκάλεσε οξύ πόνο, προκαλώντας ακούσια αφόδευση. Αν ο Πούτιν φορούσε ειδικά αδιάβροχα εσώρουχα με απορροφητικό αποτέλεσμα, (δεν θα υπήρχε πρόβλημα) αλλά πρόσφατα παραμελεί αυτές τις προφυλάξεις, όπως αποδείχθηκε. Πριν από μία πλήρη εξέταση, οι γιατροί συνόδευσαν τον πρόεδρο στο μπάνιο και βοήθησαν στον καθαρισμό, ενώ παράλληλα έκαναν και μια αρχική εξέταση», σύμφωνα με την ανάρτηση στο Telegram.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι όροι που θέτει ο Πούτιν για να πάει σε διαπραγματεύσεις

Όπως γράφει η Daily Mail, η έκθεση των γιατρών αναφέρει: «Μετά από πλήρη εξέταση, διαγνώστηκε μελανιά στον κόκκυγα και στους μαλακούς ιστούς. Δεν διαγνώστηκε τίποτα κρίσιμο και οι μώλωπες αντιμετωπίστηκαν με παυσίπονα. Πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για το τι προκάλεσε την «πτώση». Ο πρόεδρος φοράει ειδικά παπούτσια, ακόμη και στο σπίτι, με αντιολισθητική επίστρωση, και οι σκάλες στην κατοικία θεωρούνται «ασφαλείς». «Όπως αποδεικνύεται, όμως όλες οι προφυλάξεις δεν έχουν νόημα όταν υπάρχουν νευρολογικής φύσεως προβλήματα, γράφει η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη την ανάρτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ