Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο τελευταίος χορός της Γερμανίδας πριν από το αιματοκύλισμα στο φεστιβάλ – Βίντεο

Ξέγνοιαστη και χαμογελαστή χόρευε η Γερμανίδα Shani Louk στο μουσικό φεστιβάλ κοντά στην Λωρίδα της Γάζας το Σαββατοκύριακο. Εκεί όπου το ξέφρενο πάρτι λίγο αργότερα βάφτηκε με αίμα λόγω της επίθεσης ενόπλων της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το φιλί που νίκησε τον θάνατο – Η συγκινητική φωτογραφία στο αιματοβαμμένο φεστιβάλ

Όπως φαίνεται στα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η Γερμανίδα χόρευε με φίλους της χωρίς να έχει ιδέα ότι λίγα λεπτά αργότερα θα ξεκινούσε το αιματοκύλισμα, με εκατοντάδες θανάτους και απαγωγές ανθρώπων από το φεστιβάλ, σύμφωνα με το TMZ.

Η Louk απήχθη από και δολοφονήθηκε – το γυμνό σώμα της στη συνέχεια περιφερόταν στους δρόμους στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν ανακτήσει τον έλεγχο του φράκτη στη Γάζα – «Νεκροί 1.500 ένοπλοι της Χαμάς»

Η μητέρα της, Ricarda είδε το φρικιαστικό βίντεο με την κόρη της και ζητούσε απεγνωσμένα πληροφορίες για εκείνη. Όπως είχε δηλώσει η κόρη της πήγε στο φεστιβάλ μαζί με μια ομάδα τουριστών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK